• Sada Chill Out Zone
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vijesti

Vijesti

Tyler se vratio u Aerosmith?

Objavljeno 23.02.2010. 09:00h
U današnjem nastavku sapunice zvane "Aerosmith", Steven Tyler se vraća u bend - barem za sljedeća dva koncerta...

Bend je i službeno potvrdio da će na britanskom Download festivalu i švedskom Rock Festivalu ovog lipnja nastupiti s Tylerom. I sam Tyler je ovo potvrdio izjavivši da je "Aerosmith u svojim ranim danima bio inficiran atmosferom koja je dolazila iz Britanije preko bendova kao što su The Yardbirds, Blues Breakers, Pretty Things i Rolling Stones. Žarko smo željeli biti kao oni", i dodao "Baby, vraćamo se kući. Rock'n'roll može da bude čisti seks - jedva čekamo nastup na Download festivalu..."

Bubnjar Joey Krammer potvrdio je ovakav razvoj situacije kratkim komentarom na Twitteru: "Aerosmith se vratio."

Podsjetimo, iznenadan raspad Aerosmitha bio je prilično bizaran. Najprije je Tyler na koncertu na Havajima u listopadu prošle godine jednostavno odšetao sa stejdža, a zatim izjavio da je napustio bend kako bi se mogao posvetititi razvijanju "Tyler brenda". Zatim su Aerosmith izjavili da nastavljaju bez njega i organizirali audiciju za novog pjevača. Uslijedila je serija prepucavanja preko medija i niz vijesti o Tylerovom neobičnom ponašanju, ali sada se čini da se "Aerosmith sapunica" vratila na početak. Uz sve probleme, Tyler i Aerosmith ostaju "ista firma"...

Izvor: undercover.com.au

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Glazba na ZagrebDoxu

Od 28. veljače do 7. ožujka u Zagrebu se održava 6. ZagrebDox, festival dokumentarnog filma. U programu Glazbeni globus i ove godine pogledajte priče o glazbi i izvođačima.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: