Home Vijesti
Tupac "nastupio" na Coachelli

Tupac "nastupio" na Coachelli

MTV.com Izvor: MTV.com

17.04.2012. 09:00h 0 0

...preminuli reper "nastupio" je kao 3D hologramska projekcija na festivalu Coachella, za što je dozvolu dala njegova majka oduševljena ovom idejom. 

Kako piše Idolator, tko bi pomislio da će najveća zvijezda ovogodišnjeg Coachella festivala biti izvođač koji već punih 15 godina nije s nama?

Tokm vikenda (u što ste se mogli uvjerite i sami prateći video stream s vjerojatno najvećeg američkog festivala), Coachella je predstavila nastupe zvijezda kao što su Dr. Dre, Eminem, Snoop Dogg, Wiz Khalifa i Warren G (detaljan popis izvođača možete pronaći ovdje).

Međutim, vjerojatno je najveću pažnju pridobio događaj u nedjelju, kada se 15 godina nakon tragične smrti, hip-hop legenda poznata kao Tupac Shakur, 2Pac ili jednostavno Pac, pojavila na pozornici i izvela pjesmu "Hail Mary" s njegovog poslednjeg albuma "The Don Killuminati: The 7 Day Theory", nakon čega su on i kolega Snoop Dogg zajedno izveli svoj duet "2 Of Amerikaz Most Wanted", prije nego što je legendarni reper pozdravio publiku, i - nestao.

Naravno i nažalost, u pitanju je izuzetno dobro napravljen hologramska 3D projekcija, čija se cijena trenutno samo nagađa. Nick Smith, predsjednik tvrtke AV Concepts zadužene za ovakve "magične efekte", dao je naznake da je ova operacija koštala možda i više od 400.000 dolara.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte na ovoj snimci (naravno, novi Twitter profil @HologramTupac u ovom trenutku već ima preko 10.000 sljedbenika)...

Izvor: popcrush.com, idolator.com; NME


Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na: