• Sada Chill Out Zone
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vijesti

Justin Bieber
Vijesti

Taylor Swift i Adele - cure s naslovnica

Objavljeno 23.12.2011. 12:40h
Uredništvo časopisa Vogue razmatra da na naslovnicama u veljači i ožujku budu proslavljene pjevačice. 

Blog Fashionista javlja da će Adele i Taylor Swift krasiti naslovnice američkog izdanja najpoznatijeg modnog časopisa Vogue u veljači i ožujku.

Iako zasad nitko iz ovog časopisa nije htio potvrditi ovu informaciju, u modnim krugovima se pojavila glasina kako su urednici Voguea tražili od dizajnera da ponude svoju odjeću u većim brojevima za Adele. 

Adele je već bila na naslovnici ovog časopisa u listopadu, ali u pitanju je bilo britansko izdanje, dok je mlada Taylor krasila naslovnicu izdanja za mlade, Teen Vogue

Što se tiče izleta drugih izvođača u modne časopise, Justin Bieber će biti na naslovnici siječanjskog izdanja časopisa V, a zanimljivo je da će tim koji će se pobrinuti za izgled mladog pjevača biti ekipa koja inače radi s Lady Gagom: stilist je Nicola Formichetti, a fotografiju su snimile Inez i Vindooh, koje su s Gagom napravile seriju kratkih filmova "Yoü and I".

Izvor: MTV.com

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

MTV Best of 2011 Hosted by LMFAO

Proteklih 12 mjeseci bili su ispunjeni onim što vaše omiljene zvijezde rade najbolje – sijali su i prikupljali svjetlost reflektora na sebe.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: