• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 01.20H Music Non Stop
  • Kasnije 06.00H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

Vijesti

Vh1
Vijesti

Regionalni Vh1 kanal počinje s radom krajem rujna!

Objavljeno 13.09.2012. 12:00h
Vh1 kanal od sada po vašem ukusu!

Krajem rujna s radom počinje regionalni kanal televizije Vh1. Nezaobilazna TV destinacija za sve ljubitelje glazbe doživjet će svoj preobražaj, pa će sada glazbeni program biti obogaćen glazbom najpopularnijih regionalnih izvođača.

Nastavljajući dobro poznatu Vh1 tradiciju, gledatelji će moži uživati u glazbenim spotovima iz svih desetljeća povijesti  popularne glazbe, a po prvi put će se u programu naći i spotovi izvođača iz bogate glazbene povijesti naše regije, na kojima su odrastale generacije ljubitelja glazbe.

'Koncepcija programa se neće promijeniti. Vh1 ostaje kanal koji će 24 sata emitirati samo muziku i video spotove, ali regionalni Vh1 će pratiti pobljšanja u odabiru glazbe, uređivačke politike i novih glazbenih segmenata. Ono što će se promijeniti, i zbog čega smo mi jako nestrpljivi da krenemo s emitiranjem programa, su spotovi domaćih izvođača koje ćemo prikazivati. Vrijeme je da Vh1 otvori vrata bogatoj glazbenoj povijesti ove regije i ovo smatramo revolucionarnim korakom u domaćoj glazbenoj industriji, koja će pomoći izvođačima, a nas vratiti u neka sretnija vremena za pop i rock muziku na ovim prostorima. Arhivski materijal je toliko dragocjen, šarenolik i zanimljiv da će svakako biti u najmanju ruku zanimljivo sve to ponovo vidjeti na televiziji', rekao je povodom pokretanja regionalnog Vh1 kanala glavni i odgovorni  urednik MTV i Vh1 kanala Ninoslav Jovanović.

Svoju podršku otvaranju regionalnog Vh1 kanala upitio je i veliki broj glazbenika iz svih zemalja u regiji, među kojima su Bajaga, Massimo, Đule iz Van Gogha, grupa Jinx

"Jako mi je drago što konačno kreće regionalni Vh1, televizija na kojoj će gledatelji moći čuti i vidjeti, nadam se, gomilu dobre domaće muzike i spotova. Posebno se nadam da će odgovorni ljudi na Vh1 podrobno istražiti brojne arhive i izvući na svjetlost dana neke davno zaboravljene pjesme i izvođače koje treba upoznati s novim generacijama ljubitelja muzike" – Momčilo Bajagić Bajaga

“Muzika, muzika i samo muzika! Bravo za novi kanal!” - Đule Van Gogh 

"Meni kao glazbeniku uvijek je veliki događaj pokretanje novog programa koji promovira muziku, a pogotovo onu vizualnu. To nas glazbenike tjera da što bolje i što kvalitetnije napravimo svoje videospotove ne bi li bili dovoljno dobri da se vrtimo uz velike svjetske zvijezde" – Massimo Savić.

"Jako nam je drago što se i Vh1 okreće prema nama. Jinx su uvijek jako pazili na svoje spotove i otvaranje još jednog kanala na kojem će se vrtjeti nam jako odgovara, a i Vh1 je kanal koji vrti malo ozbiljniju, odrasliju muziku koju volimo slušati." – Jinx

"S obzirom da volim gledati Vh1 odlična mi je vijest da se pokreće regionalna verzija. Naravno, bit će to i još jedan kanal na kojem će bendovi i glazbenici, pa tako i ja, zavrtjeti svoje spotove." - Neno Belan

Iza pokretanja regionalnog Vh1 kanala stoji tvrtka MTV Adria koja je vlasnik licnence MTV Networks za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru koja u regiji već emitira tri programa MTV-a za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju.

Vh1 kanal je dio MTV Networks-a, koji pripada Viacom International Media Networks (VIMN) i  gleda se u više od 1,8 milijuna kućanstava širom regije. Vh1 je dio osnovnog paketa svih kablovskih, IPTV i DTH operatera i emitira glazbeni program 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu.

O kompaniji Viacom International Media Networks:
Viacom International Media Networks (VIMN) je dio kompanije Viacom Inc. (NASDAQ: VIA, VIAB).  VIMN obuhvaća mnoge najpopularnije svjetske multimedijske brandove sa zabavnim programom, uključujući MTV, Nickelodeon, Comedy Central, BET, non-premium kanale s brandom Paramount Pictures, VH1, VIVA, MTVHD, TMF (The Music Factory), COLORS, Game One i Tr3s: MTV, Musicá y Mas, kanal za latinoameričko gledateljstvo. Brandovi Viacoma dostupni su širom svijeta, u više od 600 milijuna kućanstava, u 160 regija i na 34 jezika, preko 166 lokalno prilagođenih i vođenih TV kanala i više od 550 vlastitih digitalnih medija i mobilne televizije.

Najnovije vijesti o regionalnom Vh1 kanalu potražite na službenoj Facebook stranici www.facebook.com/Vh1Adria

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.
Vijesti

Preslušajte duet Pink i Eminema 'Here Comes The Weekend'

Na internetu se pojavila nova pjesma s pjevačicinog novog albuma 'The Truth About Love'

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: