• Sada Chill Out Zone
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vijesti

Vijesti

Poznato ime novog albuma Santigold

Objavljeno 13.01.2012. 12:00h
Nasljednik prvijenca iz 2008. godine zvat će se 'Master of My Make-Believe'.

Santigold je otkrila naslov novog albuma - 'Master of My Make-Believe'.

Za V Magazine, Sanntigold, pravim imenom Santi White, otkrila je da je na njemu surađivala s Gregom Kurstinom, Switchem, Daveom Sitekom i Nickom Zinnerom iz grupe Yeah Yeah Yeahs, kao i da je album djelomično sniman na Jamaici.

Santigold kaže da naziv "Master of My Make-Believe" dolazi od toga što je željela da album govori o stvaranju vlastite stvarnosti.

U travnju prošle godine Santigold je na internetu objavila svoj duet s pjevačicom grupe Yeah Yeah Yeahs Karen O, pjesmu  'Go', koje se možete podsjetiti ovdje. Tada se vjerovalo da će se ta pjesma naći na novom albumu, koji je nosio radni naslov 'American Dreaming'. Sada se međutim ne spominje hoće li 'Go' biti uključena na 'Master of My Make-Believe'.'Master of My Make-Believe' bit će prvi pjevačicin album objavljen pod imenom Santigold – ime je počela koristiti tijekom promocije uspješnog prvijenca iz 2008.

Izvor: NME

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Swift i Seyfried pregovaraju za uloge u filmu "Jadnici"

Taylor Swift i Amanda Seyfried su u pregovorima za uloge u filmskoj adaptaciji poznatog mjuzikla "Jadnici (Les Miserables)", nastalog prema romanu francuskog pisca Victora Hugoa. Redatelj filma je Tom Hooper.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: