Home Vijesti
Pogledajte 16-godišnju Adele

Pogledajte 16-godišnju Adele

18.03.2012. 12:00h 0 1

Na internetu se pojavila snimka pjevačice iz vremena dok je pohađala srednju školu BRIT...

Video je postavio tabloid The Sun, a u njemu je 16-godišnja Adele u vrijeme dok je pohađala londonsku Školu za izvedbene umjetnosti i tehnologiju BRIT, koju su pohađale i Amy Winehouse, Kate Nash i Jessie J

Video je snimio pjevačicin nekadašnji školski kolega Allan Rose, a na snimci se vidi kako Adele izvodi pjesmu 'Daydreamer' na akustičnoj gitari. Ova pjesma kasnije će postati njezin prvi singl s prvog albuma '19'.

Rose je rekao: "Bilo je jasno da će biti zvijezda. Neki su jednostavno bili klasu iznad svih drugih… a Adele je bila jedan od takvih."

Rose je dodao i da slava nije promijenila Adele: "Očito je ostala 'na zemlji'. Bila je zabavna i popularna među kolegama, a svi mi smo ponosni što smo proveli školske dane s tako talentiranom osobom."

Adele je nedavno izjavila da planira u sljedećih nekoliko tjedana ući u studio i raditi na novom albumu. Prošlog mjeseca potvđeno je da je njezin fenomenalno uspješni album '21' po prodaji premašio Michael Jacksonom "Bad", pa je Adele tako postala vlasnica 8. najprodavanijeg albuma u britanskoj povijesti, s ukupnom prodajom od 4,02 milijuna primjeraka!

Video u kojem 16-godišnja Adele izvodi 'Daydreamer' možete pogledati ovdje.

Izvor: NME

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na: