Home Vijesti
Perpetuum Fritule u prodaji

Perpetuum Fritule u prodaji

29.07.2010. 14:05h 0 1

Dugoočekivani unplugged album TBF-a snimljen na rođendanskom slavlju kluba Močvara pušten je u prodaju.

Već uz prošlogodišnji potpis ugovora s Dallasom grupa TBF najavila je svoj prvi live album, neku vrstu kompilacije najvećih hitova, ali u unplugged verziji. Nekoliko „izštekanih“ koncerata koje su dotad svirali bacile su novo svjetlo na repertoar benda koji je kroz samo četiri albuma postao jedan od najvažnijih čimbenika u povijesti naše glazbene scene. Svidjelo im se kako je to ispalo, pa je svako nagovaranje bilo suvišno.

Kao mjesto snimanja odabran je klub Močvara, 7 studenog, u sklopu njihovog produženog rođendanskog slavlja za koji su karte planule u trenu. Ostalo je, više-manje, povijest. Šest članova TBF-a i 700 gostiju TBF-a odsvirali su i otpjevali koncert kojeg će sad moći iznova proživjeti u dvijema verzijama - integralnoj (dvostruki) i ručno odabranoj od strane benda (jednostruki).

„Perpetuum Fritule“ ima lako pamtljiv naslov jer sadržaj već ionako znaju svi. A on je impresivan, od početka do kraja, bez stajanja, bez praznog hoda uz jako puno dobre zajebancije i ultrapozitivne atmosfere.

Na vrata dvostrukog „Perpetuuma“ prvo će pokucat, pa ih srušit „Slobodni stil“ nakon kojeg su Mladen, Saša, Luka, Niko, Ognjen i Janko lansirali niz od dvadeset nostalgičnih, fantastičnih, apokaliptičnih odjeba kojima vam neće pokvarit dan, već ga naprotiv, uljepšati prije smaka svita:

1. Slobodni stil
2. Fantastična
3. Tobogan
4. Ye'n, dva
5. Malo san maka
6. Data
7. Pljačka
8. Nostalgična
9. 3logija
10. Heroyix
11. Bog i zemljani
12. Lud za njom
13. Šareni artikal
14. Guzice i sise
15. Papilova
16. Alles gut
17. Smak svita
18. Život je lijep
19. Genije
20. Odjeb je lansiran
21. St stanje uma

Za jednostruko izdanje bend je ručno odabrao trinaest pjesama koje najbolje idu uz fritule čiji recept ćete pronaći na knjižici uz CD.

1. Fantastična
2. Tobogan
3. Malo san maka
4. Data
5. Pljačka
6. Nostalgična
7. 3logija
8. Heroyix
9. Šareni artikal
10. Guzice i sise
11. Papilova
12. Smak svita
13. St stanje uma

Koncert je snimala ekipa iz Morris Studija Miro i Filip Vidović u čijem kultnom studiju se „Perpetuum Fritule“ miksao. Sjajan omot potpisuje Luka Duplančić iz studija Profesionalci+, a fotografije su djelo Martine Cvek.

Uz jednostruki i dvostruki album u prodaji će se uskoro pojaviti i poseban box set sa ekskluzivnim sadržajem.

„Perpetuum Fritule“ prvi je predstavio singl „Fantastična“ kojeg je nasljedio trenutno aktualan „Guzice i sise“, kultni koncertni favorit originalno objavljen na proslavljenom „Maxon Universalu“.

Vezano
  • TBF - promocija albuma Perpetuum Fritule subota 27. 11.

    TBF - promocija albuma Perpetuum Fritule subota 27. 11.

    22.11.2010. 09:20h

    Fantastična splitska šestorka The Beat Fleet stiže krajem studenog mjeseca na toplu pozornicu Sterea kako bi riječkoj publici izvela naramak skladbi iz svih stadija svoje bogate glazbene karijere u nešto drugačijem aranžmanu.

Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na: