• Sada Chill Out Zone
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vijesti

Nicki Minaj
Vijesti

Nicki Minaj: 'Dosadno je pokušavati biti seksi'

Objavljeno 14.02.2012. 16:00h
Reperica kaže joj je dosadilo pokušavati biti seksi, jer se osjećala kao da 'skriva svoju osobnost'.

U razgovoru za Daily Telegraph, reperica Nicki Minaj, čiji novi album 'Pink Friday: Roman Reloaded' izlazi 3. travnja, izjavila je da je donedavno bila pod pritiskom jer je nastojala izgledati glamurozno kako bi se probila u svijetu hip-hopa. Taktiku je odlučila promijeniti jer je uvidjela da time ne dopušta da njezina osobnost dođe do izražaja.

Minaj je rekla: "Kad sam se počela ozbiljno baviti rap-om ljudi koji su mi bili najbliži govorili su mi, 'Trebaš se tako i tako oblačiti, trebaš ovako govoriti, trebaš rap-ati ovako'. Počela sam se osjećati kao u nekom kavezu."

Nicki dodaje: "Mislila sam da trebaš izgledati seksi. Ali to je dosadno... ono, tipišan seksi izgled. Cure žele izgledati seksi, ali postoje i druge strane osobe..."

Govoreći o transformacij isvoje persone, Nicki je objasnila: "Pred izlazak mog albuma, osjećala sam se kao da krijem svoju osobnost - moju komičnu stranu. Zapitala sam se, 'Zašto pokazujem samo jednu stranu onoga tko sam?'"

Nicki Minaj nedavno je predstavila spot za svoj novi singl 'Stupid Hoe', koji je ubrzo zabranjen u SAD-u zbog pretjerane seksualnosti. Prošlog vikenda, Nicki Minaj je nastupila s Madonnom i M.I.A.-om na Super Bowlu, a nedavno je pretekla Eminema i postala hip hop zvijezda s najviše pratitelja na Twitteru

Izvor: NME

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Dodjela Grammy nagrada postigla odlične rejtinge

Prijenos dodjele nagrada gledalo je više od 39 milijuna ljudi. 

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: