• Sada Teen Mom 2 S. 7 #713
  • Sljedeće 18.00H Ridiculousness #711
  • Kasnije 18.20H Ridiculosness #415
  • Još kasnije 18.40H 3 From 1

Vijesti / Najave

Koncert otvaranja Outlook festivala 6. rujna (Pozitivan Ritam Promo)
Outlook festival
Najave

Koncert otvaranja Outlook festivala 6. rujna

Objavljeno 18.06.2017. 13:55h Izvor slike: Pozitivan Ritam Promo
Outlook festival, jedan je od vodećih svjetskih festivala bass glazbe i sound system kulture, ovo će ljeto obilježiti deset godina postojanja, a bit će otvoren velikim koncertom u pulskoj Areni, 6. rujna.

Outlook festival, jedan je od vodećih svjetskih festivala bass glazbe i sound system kulture, već se deseto ljeto vraća na prekrasnu hrvatsku obalu i od 6 rujna do 10. rujna dovodi mnogobrojne izvođače koji spadaju u sam vrh dub, reggae, hip-hop, drum‘n’bass, garage, dubstep, house i srodne glazbene scene. Koncertom u dvije tisuće godina staroj pulskoj Areni, veličanstvenom okolišu u kojem će se u jedinstveno koncertno iskustvo spojiti s ljubavlju očuvana antička arhitektura i vrhunska glazbena produkcija bit će otvoren 10. Outlook festival.


Foto: Pozitivan Ritam Promo

Za početak velike proslave i ove godine Outlook festival će na jednu večer preuzeti povijesni pulski amfiteatar, a upravo tamo, u srijedu 6. rujna, kao glavni gost nastupit će ikona grime glazbe Dizzee Rascal, dobitnik Mercury nagrade. Uz njega tu je i majstor eksperimentalnog hip hopa i elektroničke glazbe, američki DJ i producent DJ Shadow, a nakon velikog uspjeha premijernog koncerta u Londonu, u Arenu stiže 20-člani Outlook Orchestra. Orkestar oformljen povodom velikog jubileja festivala, u 100 minuta odsvirat će obrade hitova s plesnih podija i sound systema širom svijeta. 

Živoj instrumentalnoj pratnji, na mikrofonima će se pridružiti neki od najvećih vokala i MC-ja iz svijeta hiphopa, grimea, reggaea, garagea, drum and bassa i dubstepa poput Horace Andya, Roots Manuve, Dawn Penn, Congo Nattya, Pharoahe Moncha i mnogih drugih.

Pogledajte kako je izgledao premijerni nastup Outlook Orkestra u Londonu u siječnju:

Outlook Orkestar čine neki od najpoznatijih britanskih glazbenika, uključujući dva bubnjara te proširenu ritam sekciju, veliku gudačku i puhačku sekciju. Orkestru će se na pozornici Arene pridružiti članovi Zagrebačke filharmonije, jednog od najboljih simfonijskih orkestara u Zagrebu i Hrvatskoj s tradicijom dužom od 140 godina. Orkestrom će dirigirati nagrađivani skladatelj Tommy Evans, pokretačka snaga iza bendova Submotion Orchestra i Gentleman's Dub Club. Legendarni producenti Adrian Sherwood i Mad Proffesor ”začinit” će glazbu svojim živim dub miksom i efektima. Cjelokupnu listu vokalista i članova Orkestra pronađite ovdje.

Ulaznice za koncert možete pronaći na ovom linku.

 

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Dimensions festival od 30. kolovoza do 3. rujna

Ostalo je nešto više od 2 mjeseca do početka 6. Dimensions festivala, koji se ponosi time što svake godine složi jednu od najizbirljivijih i najraznolikijih lista izvođača, dovodeći glazbenike i publiku iz cijelog svijeta na idiličnu tvrđavu Punta Christo pored Pule.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: