• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 01.20H Music Non Stop
  • Kasnije 06.00H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

Vijesti / MTV Movie Awards

MTV Movie Awards

Voditelj 2011 MTV Movie Awardsa je Jason Sudeikis

Objavljeno 28.04.2011. 19:35h
Dodjela će se emitirati uživo u noći između nedjelje i ponedjeljka, 5. na 6. lipanj u 03:00 sata po našem vremenu

MTV je danas objavio kako će Jason Sudeikis –glumac, komičar i stalni član showa Saturday Night Live - biti voditelj 2011 MTV Movie Awards uživo u noći s nedjelje 5. na ponedjeljak 6. lipnja iz Gibson Amfiteatra u kalifornijskom Universal Cityju.

Ovogodišnja 20. ceremonija bit će prva dodjela nagrada koju će Sudeikis voditi i obojiti ovogodišnji prijenos svojom nekonvencionalnom, komičnom notom, britkim imitacijama i nevjerojatnom vještinom improvizacije. Kao što je ranije najavljeno, producent nagrađen Emmyjem, Mark Burnett (Survivor, The Apprentice) ponovno je izvršni producent ovogodišnje dodjele nagrada i uručenja legendarnog kipića zlatnih kokica u neobičnim kategorijama kao što su Best Scared As-Sh**t Performance (Najus*aniji od straha), Best Jaw-Dropping Moment (Najbolji moment od kojeg zastaje dah) i Best Line from a Movie (Najbolja rečenica iz filma).

"Pametno i duhovito je novi rock and roll za našu publiku - i ta kombinacija opisuje Jasona. On je pametnjaković i gospodin koji nikad ne poseže za lakim ili očitim šalama", rekao je Stephen Friedman, generalni direktor MTV-ja. "Zbog toga je idealan za voditelja Movie Awardsa i uvjereni smo da će uz njegovo vođenje showa publika doživjeti neočekivane i lude trenutke uz najveće zvijezde i glazbenike Hollywooda."

“Iskreno sam počašćen što me je društvo s MTV-ja pozvalo da vodim ovgodišnju dodjelu i jedva čekam da nastavim tradiciju sjajnih voditelja dodjele MTV Movie Awardsa”, rekao je Jason Sudeikis.

Sudeikis nastavlja niz dosadašnjih voditelja kao što su Aziz Ansari, Andy Samberg, Ben Stiller, Jimmy Fallon, Mike Myers, Sarah Silverman i Justin Timberlake. Događaj prepun zvijezda hrabri je doprinos MTV-ja tipičnim dodjelama nagrada, koji odaje počast najboljim filmovima godine. Hvaljene je zbog jedinstvenih trenutaka, filmskih parodija i nevjerojatnih zahvala, MTV Movie Awards proizvele su neke od najboljih nezaboravnih trenutaka u povijesti dodjela nagrada.

Glasanje za pobjednika 2011 MTV Movie Awards trajat će od 3. svibnja do 4. lipnja. Gledatelji mogu posjetiti MovieAwards.MTV.com i glasati za svoje omiljene filmove, filmske trenutke i glumce u 12 stalnih i potpuno novih kategorija. U kategoriji “Najbolji film” bitka će trajati do samog kraja jer će glasanje za omiljeni film godine trajati i tijekom emisije uživo.

“MTV Movie Awards” bit će dostupan publici koja broji više od 1,2 milijarde ljudi putem MTV-jeve globalne mreže s više od 60 kanala. Uz to, popratni program i emisije bit će dostupni interaktivnoj zajednici putem više od 200 MTV-jevih digitalnih medija širom svijeta.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: