• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 01.20H Music Non Stop
  • Kasnije 06.00H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

Vijesti

Vijesti

Liam Gallagher: "Želim Johnnyja Deppa u svom filmu o Beatlesima"

Objavljeno 25.05.2011. 13:40h
Pjevač grupe Beady Eye izjavio je da je konačno završio scenarij za svoj projekt pod imenom "The Longest Cocktail Party"...

Liam Gallagher, bivši član drupe Oasis, a trenutno frontmen grupe Beady Eye, i deklarirani obožavatelj Beatlesa za magazin Q je izjavio da je za njegov već dulje vrijeme najavljivani filmski projekt o grupi The Beatles konačno završen i scenarij.

Gallagher je izjavio da u glavnoj ulozi vidi Johhnyja Deppa. Sam film je ekranizacije knjige pod naslovom "The Longest Cocktail Party: An Insider's Diary Of The Beatles, Their Million Dollar Apple Empire And Its Wild Rise And Fall" koju je napisao Richard DiLello na osnovu svog dvogodišnjeg iskustva "života s Beatlesima" od 1968. do 1970. godine.

Gallagher bi htio da Depp tumači ulogu čovjeka po imenu Dereck Taylor, koji je svojevremeno bio izdavač Beatlesa i za kojeg smatra da je odigrao "ključnu ulogu". U intervjuu za magazin Q, Gallagher kaže: "Dereck Taylor je bio prava faca, on je jednako važan kao i Lennon. Scenarij je konačno gotov, i mislim da će ljudi jednostavno 'otkačiti' na priču. Sada je ostalo da pronađemo glumce. Definitivno bi htio da Johnny Depp glumi Derecka Taylora. On je jednostavno rođen za to - on je taj čovjek."

Liam Gallagher i njegova produkcijska kuća In 1 Productions ovaj film rade u koprodukciji s tvrtkom Revolution Films, čiji osnivač Andrew Eaton je producent poznatog filma "24 Hour Party People" koji se bavi poviješću izdavačke kuće Factory Records.

Izvor: NME.com

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Na natječaju radionice Pokreni Sirup pobijedile Tetovirane bebe!

U odličnoj atmosferi u prostorima Kluba Sirup proglašen je pobjednički video radionice Pokreni Sirup. Na MTV-u će se mjesec dana vrtiti video Tetovirane bebe studenata dizajna Bojana Krištofića i Ane Sekulić!

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: