• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 01.20H Music Non Stop
  • Kasnije 06.00H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

Vijesti

Lady Gaga
Vijesti

Kritičar sasjekao restoran Lady Gaginog oca

Objavljeno 06.02.2012. 13:00h
Kritičar Steve Cuozzo restoran obitelji Germanotta u New Yorku opisao je kao kulinarsku katastrofu.

Talijanski restoran koji je ovog tjedna u New Yorku otvorio otac Lady Gage Joe Germanotta opisan je kao prava katastrofa.

Premda novinari nisu bili pozvani na otvorenje, Steve Cuozzo, kritičar New York Posta, uspio je ući i kušati ponudu. Jela je opisao bezukusnima "nalik na hranu koja se poslužuje u avionu". U recenziji je Cuozzo napisao da je predjelo čekao gotovo sat vremena, a kada je stiglo, "lignje na žaru i gorko povrće bili su najgori koje sam okusio u životu, salata nezačinjena a lignje kao da pokušavam žvakati kožu."


Cuozzo je dodao: "Nitko ne očekuje da u tek otvorenom restoranu sve bude tip-top. Ali restoran Joanne, u vlasništvu roditelja pop superzvijezde, sinoć je mirisao na jetki zagoreni ocat."


Sama Lady Gaga nije bila na otvorenju 1. veljače, ali njezin suradnik Tony Bennett bio je među gostima.

Prošlog mjeseca The Sun je napisao da je Lady Gaga osobno savjetovala oca oko menija, koji nudi lazanje s deset slojeva, krafne s Nutellom, mini-martini koktele i 'mesne okruglice bake Rosie'.

Lady Gaga je također sudjelovala u uređenju interijera restorana Joanne, koji uz Joea Germanottu vodi poznati američki kuhar, bivši kuhar TV voditeljice Oprah Winfrey, Art Smith.

Izvor: NME

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Daniel Ek (Spotify): "Glazbena industrija ulazi u svoje zlatno doba"

Osnivač popularnog glazbenog servisa odbacuje kritike da internet servisi kao što je njegov slabe prodaju abuma, i vjeruje da je situacija - sasvim suprotna.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: