• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 01.20H Music Non Stop
  • Kasnije 06.00H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

Vijesti

Kristen Stewart
Vijesti

Kristen Stewart: Što sam starija to sam bolja u davanju intervjua

Objavljeno 10.11.2011. 10:40h
Zvijezda "Sumrak sage" kazala je kako je ponosna na vještine koja je stekla iskustvom i suradnjom s medijima.

Zvijezda popularne vampirske sage "Sumrak", Kristen Stewart nedavno je izjavila kako je sve bolja u davanju intervjua što je starija. Mlada glumica koju ćemo uskoro moći gledati i u "Snow White and the Huntsman" pojasnila je kako se unazad par godina jako borila s medijima i prilagođavanju na njih. No, istaknula je da je sada ponosna na sve vještine koje je stekla iskustvom i suradnjom s novinarima.

- Kada se radi o glumi, to je sve jasno i jednostavno za mene, mislim u tome sam još od svoje 10. godine. No, davanje intervjua mi je prije uvijek nekako teško padalo. Sada sam puno slobodnija po tom pitanju i mogu pričati o manje više svemu. Iskreno, sada kada razmislim, mislim da se tu u biti ne radi čak o odrastanju nego se ljudi jednostavno mijenjaju - zaključuje Kristen, koja još uvijek voli pobjeći od medija kada to uspije, jer kaže da se ne želi baš svaki puta izlagati tom pritisku i popratnoj tjeskobi.

- Čudno je to sve skupa. Ponekad sam baš raspoložena za medijsku pažnju, a ponekad si pomislim: Oh ne, ne mogu se sad nositi s ovime i ne mogu sada nikoga vidjeti - izjavila je Kristen koja je ipak odbila odgovarati na pitanja o svojoj ljubavnoj vezi s filmskim kolegom Robertom Pattinsonom.

Izvor: mojtv.hr

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Tom Morello (RATM) i Billy Bragg svirali na prosvjedu 'Occupy London'

Gitarist grupe Rage Against The Machine Tom Morello i kantautor Billy Bragg nenajavljeno su jučer poslije podne održali nastupe na prosvjedu 'Occupy London' koji se održavao kod londonske katedrale St Paul. 


MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: