Home Vijesti
Kristen Stewart: Što sam starija to sam bolja u davanju intervjua

Kristen Stewart: Što sam starija to sam bolja u davanju intervjua

10.11.2011. 10:40h 0 0

Zvijezda "Sumrak sage" kazala je kako je ponosna na vještine koja je stekla iskustvom i suradnjom s medijima.

Zvijezda popularne vampirske sage "Sumrak", Kristen Stewart nedavno je izjavila kako je sve bolja u davanju intervjua što je starija. Mlada glumica koju ćemo uskoro moći gledati i u "Snow White and the Huntsman" pojasnila je kako se unazad par godina jako borila s medijima i prilagođavanju na njih. No, istaknula je da je sada ponosna na sve vještine koje je stekla iskustvom i suradnjom s novinarima.

- Kada se radi o glumi, to je sve jasno i jednostavno za mene, mislim u tome sam još od svoje 10. godine. No, davanje intervjua mi je prije uvijek nekako teško padalo. Sada sam puno slobodnija po tom pitanju i mogu pričati o manje više svemu. Iskreno, sada kada razmislim, mislim da se tu u biti ne radi čak o odrastanju nego se ljudi jednostavno mijenjaju - zaključuje Kristen, koja još uvijek voli pobjeći od medija kada to uspije, jer kaže da se ne želi baš svaki puta izlagati tom pritisku i popratnoj tjeskobi.

- Čudno je to sve skupa. Ponekad sam baš raspoložena za medijsku pažnju, a ponekad si pomislim: Oh ne, ne mogu se sad nositi s ovime i ne mogu sada nikoga vidjeti - izjavila je Kristen koja je ipak odbila odgovarati na pitanja o svojoj ljubavnoj vezi s filmskim kolegom Robertom Pattinsonom.

Izvor: mojtv.hr

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na: