• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 01.20H Music Non Stop
  • Kasnije 06.00H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

Vijesti

Vijesti

Justin Bieber tražio posebno osiguranje…

Objavljeno 16.01.2011. 13:40h
…za pojavljivanje na večerašnjoj dodjeli Zlatnih globusa

Justin Bieber pojačao je svoje osiguranje pred večerašnji dolazak na dodjelu Zlatnih globusa u Hollywoodu. Razlog – želi da ga čuvaju od domaćina, britanskog komičara Rickyja Gervaisa.

Gervais, autor i glumac nagrađivane humoristične serije U uredu (The Office) i prošle je godine bio domaćin svečane dodjele Zlatnih globusa, a priliku je iskoristio za zbijanje šala na račun nekih od zvijezda – primjerice Paula McCartneya i Angeline Jolie. Justin je stoga odlučio ne dopustiti Gervaisu da mu priđe blizu.

16-godišnji pjevač, kojemu će večerašnja dodjela biti prvo pojavljivanje na ovoj svečanosti, predstavit će jednu od nagrada zajedno s mladim glumcem Zacom Efronom. Iako su organizatori izvorno predvidjeli da Bieber sam najavi nagradu, on je, navodno bojeći se da će ga Gervais ismijavati, inzistirao da uz njega bude još neka zvijezda.

Bieberovi tjelohranitelji navodno se neće odvajati od njega ni na pozornici niti iza nje. Jedan od ‘dobro obaviještenih izvora’ izjavio je: “Justin je vrlo zabrinut zbog mogućih Rickyjevih šala. Od organizatora je zato tražio da ne bude sam na pozornici, i na kraju je dogovoreno da nagradu najavi zajedno sa Zacom Efronom. Bieberov tim neće dozvoliti Rickyju da uopće priđe Justinu. Dečko je jednostavno užasnut da će izgledati glupo. A zaista, Ricky ga neće poštedjeti samo zato što je klinac.”

Izvor: MTV.co.uk

Komentari

ivanova bivsa
ivanova bivsa
16.01.2011 20:40
koja je to ******...alla...boi se da ga neko ne issmie...onda bi morao ic plakat mamici..://

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Megadeth i Soundgarden: pjesme iz Guitar Hero nominirane za Grammy...

...i tako su ovo prve pjesme u povijesti koje dolaze iz video igrice a nominirane su za ovu prestižnu nagradu.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: