• Sada Top 10@10
  • Sljedeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H 3 From 1 Weekend

Vijesti

Lady Gaga
Vijesti

Gaga za Novu godinu i na japanskoj televiziji

Objavljeno 29.12.2011. 14:20h
Iako uživo nastupa na dočeku u New Yorku, pjevačica će istoga dana izvesti i poseban nastup za tradicionalnu japansku novogodišnju emisiju "Kohaku Uta Gassen"...

Lady Gaga je na samom kraju prethodnog tjedna objavila da će se za Novu godinu emitirati njezin specijalni nastup, iznenada dogovoren ovog mjeseca u toku njezine posjete Japanu, u tradicionalnoj novogodišnjoj emisiji "Kohaku Uta Gassen", koja se prevodi kao "Natjecanje crvenih i bijelih u pjevanju".

Ovaj glazbeni show, ove godine u svom 62. izdanju, smatra se za jednu od vodećih glazbenih platformi u Japanu - prošlogodišnja emisija je privukla pažnju 37,4% čitave populacije. U pitanju je svojevrsno natjecanje u pjevanju, u kojem se najpopularniji japanski izvođači međusobno natječu kao "Crvene" (žene) i "Bijeli" (muškarci). Obično se izabere i samo jedan međunarodni gost, a to je ove godine - Lady Gaga.

Ali, kako pjevačica namjerava istovremeno biti u New Yorku i Tokiju? S tvrtkom NHK i emisjom Kohaku je dogovoreno da pjevačica, zbog vremenske razlike i nemogućnosti da stigne s jednog mjesta na drugo na vrijeme, svoj nastup emitira ranije prije podne iz New Yorka. Producenti kažu kako "pjevačica neće samo izvesti neke od pjesama, već prirediti jedan glazbeni show s posebnom scenografijom".

Nadamo se brzom postavljanju snimke ovog "specijalnog nastupa" - ako se ne pojavi na Kohaku sajtu, očekujemo ga na servisu YouTube u rekordnom roku...

Izvor: billboard.biz

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Chris Martin protiv raspjevanog provalnika

Frontmenu je u vrt uskočio čovjek i pjevao pjesme Coldplaya.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: