Home Vijesti
Gaga za Novu godinu i na japanskoj televiziji

Gaga za Novu godinu i na japanskoj televiziji

29.12.2011. 14:20h 0 0

Iako uživo nastupa na dočeku u New Yorku, pjevačica će istoga dana izvesti i poseban nastup za tradicionalnu japansku novogodišnju emisiju "Kohaku Uta Gassen"...

Lady Gaga je na samom kraju prethodnog tjedna objavila da će se za Novu godinu emitirati njezin specijalni nastup, iznenada dogovoren ovog mjeseca u toku njezine posjete Japanu, u tradicionalnoj novogodišnjoj emisiji "Kohaku Uta Gassen", koja se prevodi kao "Natjecanje crvenih i bijelih u pjevanju".

Ovaj glazbeni show, ove godine u svom 62. izdanju, smatra se za jednu od vodećih glazbenih platformi u Japanu - prošlogodišnja emisija je privukla pažnju 37,4% čitave populacije. U pitanju je svojevrsno natjecanje u pjevanju, u kojem se najpopularniji japanski izvođači međusobno natječu kao "Crvene" (žene) i "Bijeli" (muškarci). Obično se izabere i samo jedan međunarodni gost, a to je ove godine - Lady Gaga.

Ali, kako pjevačica namjerava istovremeno biti u New Yorku i Tokiju? S tvrtkom NHK i emisjom Kohaku je dogovoreno da pjevačica, zbog vremenske razlike i nemogućnosti da stigne s jednog mjesta na drugo na vrijeme, svoj nastup emitira ranije prije podne iz New Yorka. Producenti kažu kako "pjevačica neće samo izvesti neke od pjesama, već prirediti jedan glazbeni show s posebnom scenografijom".

Nadamo se brzom postavljanju snimke ovog "specijalnog nastupa" - ako se ne pojavi na Kohaku sajtu, očekujemo ga na servisu YouTube u rekordnom roku...

Izvor: billboard.biz

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na: