Home Vijesti
Eddie Murphy će voditi dodjelu Oskara

Eddie Murphy će voditi dodjelu Oskara

getty images Izvor: getty images

08.09.2011. 09:10h 0 0

Billy Crystal, dugogodišnji voditelj svečane dodjele Oscara također će se pojaviti na dodjeli 2012.

Nakon (neuspješnog) pokušaja s dvoje mladih holivudskih zvijezda (u pitanju su bili Anne Hathaway i James Franco), koji su vodili dodjelu Oskara ove godine, producenti spektakla su se za sljedeću dodjelu odlučili angažirati veterana iz svijeta zabave - komičara i glumca Eddiea Murhpyja.

On se zahvalio organizatorima na ukazanom povjerenju i iskazao nadu da neće razočarati gledatelje širom svijeta, kao i publiku u samom Kodak teatru gdje se odvija dodjela najprestižnije filmske nagrade. Tom prilikom, Murphy se sjetio ljudi koji će mu poslužiti kao uzor u ovom poslu - a to su prethodni voditelji dodjele Oskara: komičari Bob Hope, Johny Carson, kao i glumci Steve Martin, Whoopie Goldberg i Billy Crystal, koji će se pojaviti na sljedećoj dodjeli nagrada američke filmske akademije.

Producenti dodjele su redatelj Brad Ratner i Don Mischer, s kojima je Murphy već surađivao. Trenutno se u kinima prikazuje komedija "Tower Heist", u Ratnerovoj režiji, u kojoj glavnu ulogu igra upravo Eddie Murphy.

Izvor: MTV.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na: