• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 01.20H Music Non Stop
  • Kasnije 06.00H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

Vijesti

Connect feat. Iva Ajduković – Božićnica
Vijesti

Connect feat. Iva Ajduković – Božićnica

Objavljeno 03.12.2010. 09:35h
Točno s prvim snijegom u Zagrebu, točnije na njegovom krajnjem zapadu u Zaprešiću snimljena je nova pjesma i video grupe Connect na kojoj gostuje i mlada talentirana pjevačica Iva Ajduković.

Pod bijelim snježnim pokrivačem u božićnoj idili snimljen je video spot za božićnu pjesmu koju su Connectovci simbolično nazvali "Božićnica". Snimanje video spota pripalo je vrsnom majstoru Darku Drinovcu, a cijelo snimanje završilo je u samo jednom danu u pravom božićnom duhu. Djed Božićnjak, njegove seksi pomoćnice, bogata trpeza, topla atmosfera kamina, lampice, bor i tulum bili su tema "Božićnice".

Spot ćete uskoro moći premijerno pogledati i na MTV-u, a Connectovci i Iva Ajduković će premijerno uživo izvesti "Božićnicu" u sklopu svog koncerta na najvećem božićnom tulumu u klubu Piranha, a u sklopu RNB Confusion Unwrapped X-Mas. Tradicija najveselijih zajedničkih božićnih tuluma Connectovaca i RNB Confusion-a nastavljaju se i u ovoj godini, a cijela priča ima i humanitarni karakter ("Stipendijom ka diplomi" u suradnji s Rotaract Sesvete-Zagreb).

Connectovci o video spotu:
Drago nam je da nas je vrijeme poslužilo jer za razliku od Zagreba, u Zaprešiću je snijeg bio do koljena. Uživali smo u snimanju i jedva čekamo da spot bude gotov jer mislimo da će ovo biti među našim najboljim ako ne i najbolji spot do sada. U spotu je sudjelovalo 20-ak statista, većinom naših prijatelja jer smo htjeli dočarati pravu božićnu atmosferu, Connect atmosferu. Pjesma nije baš lagana kao klasične božićne stvari.  Mi smo odlučili napraviti jednu jako veselu i ritmičnu božićnu pjesmu koja bi mogla poslužiti kao alat za dobar božićni party". Zašto baš Božićnica? 95% zaposlenih vjerojatno i ove godine neće vidjeti svoje božićnice pa smo mi odlučili podijeliti božićnice u audio i video obliku! Veselimo se i nastupu u Piranhi jer su to tradicionalno najbolji tulumi u gradu.

BOŽIĆNICA TULUM: 24.12.2010. (RNB CONFUSION X-MAS@PIRANHA)

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Davidu Cameronu 'zabranjeno' da voli Smithse

Gitaristu Johhnyju Marru ne sviđa se što britanski premijer voli njegov nekadašnji bend.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: