• Sada Teen Mom 2 S. 7 #713
  • Sljedeće 18.00H Ridiculousness #711
  • Kasnije 18.20H Ridiculosness #415
  • Još kasnije 18.40H 3 From 1

Vijesti

City break Zagreb od 19. lipnja na MTV kanalu! (MTV Promo)
City Break Zagreb
Vijesti

City break Zagreb od 19. lipnja na MTV kanalu!

Objavljeno 13.06.2017. 14:05h Izvor slike: MTV Promo
Upoznajte grad da biste ga više voljeli, kaže poznata izreka, a nakon nove mini emisije “City Break Zagreb”, hrvatska prijestolnica će mnogima možda postati omiljena destinacija, ne samo u Hrvatskoj, već i u regiji.

Kroz osam kratkih epizoda, koje na MTV kanalu startaju od ponedjeljka, 19. lipnja, upoznat ćete Zagreb u drugačijem svijetlu i uvjerit ćete se zašto se ovaj grad sve češće spominje kao jedan od najinteresantnijih gradova Europe.

U ovoj dinamičnoj, kratkoj & slatkoj emisiji voditeljica Ida Prester će vas provesti kroz najcool mjesta u različitim kvartovima Zagreba, uputiti vas gdje odsjesti, koje restorane posjetiti i dat će vam najbolje savjete što nikako ne smijete propustiti od manifestacija i bogatog noćnog života.

Od ponedjeljka, 19.6. u 21:00, samo na MTV kanalu radnim danima i vikendom!

Emisija City Break Zagreb je nastala u suradnji Turističke organizacije grada Zagreba, MTV kanala i Indigo Production producentske kuće.

City Break Zagreb  

P: Ponedjeljak, 19.6. @ 2100
R: Utorak @ 1340
R: Srijeda @ 2240
R: Četvrtak @ 1850
R: Petak @ 1920
R: Subota @ 1210
R: Nedjelja @ 1600

City Break Zagreb Monday 21 from MTV Adria on Vimeo.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

U prodaji rođendanske ulaznice za Ultru

Nešto više od mjesec dana dijeli nas od početka petog izdanja festivala ULTRA Europe, omiljene ljetne destinacije više od sto tisuća mladih ljudi iz cijelog svijeta. Ultimativna kombinacija vrhunskog glazbenog i turističkog doživljaja još će jednom Hrvatsku podići na tron najpoželjnijih svjetskih festivalskih destinacija, a povodom obilježavanja jubilarnog izdanja organizatori najavljuju brojna iznenađenja za svoje vjerne fanove!

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: