• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 01.20H Music Non Stop
  • Kasnije 06.00H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

Vijesti

Rolling Stones
Vijesti

Charlie Watts o mogućoj turneji Rolling Stonesa

Objavljeno 10.01.2012. 15:15h
U srpnju ove godine se obilježava 50. godišnjica prvog nastupa Rolling Stonesa...

Kao što je poznato, prošle godine su frontmen Mick Jagger i gitarist Keith Richards pokušali zajednički planirati kako obilježiti 50. godišnjicu prvog Rolling Stones nastupa, koja nastupa 20. srpnja 2012. Iako njihova odluka za sada nije poznata - dva "lidera" u bendu se u posljednje vrijeme sve manje slažu oko zajedničkih pitanja - sudeći po izjavama koje je nedavno dao Richards, poseban koncert ili čak i neka vrsta turneje su i dalje opcija koja se razmatra, dok je Jagger oko toga imao mnogo više "rezervi". Sada dolazi izjava i legendarnog bubnjara Rolling Stonesa - 70-godišnji Charlie Watts za radio BBC6 Music kaže:

"Bilo bi baš divno da imamo i neke koncerte - ipak slavimo 50 godina od prvog nastupa. Ronnie Wood i dalje svira, ja i dalje sviram, Mick pjeva i sigurno to može napraviti, mislim da i Keith snima neke nove stvari i da je u formi. "

Na pitanje o mogućoj turneji, bubnjar kaže da su članovi benda sada u godinama u kojima im je sve teže da razmišljaju o nekoj dugotrajnijoj seriji nastupa, ali dodaje:

"Bilo bi sjajno ako bismo mogli tako nešto napraviti - ušli smo u godine u kojima nam je pomalo teško da damo sve od sebe, a upravo su nas takvi nastupi ranije mogli natjerati da iz sebe izvučemo maksimum."

Izvor: NME.com

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Raekwon u novom mikstejp izdanju

Legendarni reper iz Wu-Tang Clana objavio je "Unexpected Victory"...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: