Home Vijesti
Britney Spears odbila 10 milijuna dolara od X Factora

Britney Spears odbila 10 milijuna dolara od X Factora

Getty Images Izvor: Getty Images

12.03.2012. 13:00h 0 0

Yahoo News javlja da pjevačica smatra da je ponuda  za sudjelovanje u novoj sezoni showa X Factor "niska", i umjesto toga razmatra ponudu o nastupima u Las Vegasu...

Kako su mediji prenijeli prošloga tjedna, Simon Cowell je u ime njegove X Factor franšize ponudio Britney Spears 10 milijuna dolara za sudjelovanje u žiriju najnovije sezone popularnog talent showa.

Istu svotu je za prethodnu sezonu kao članica žirija serijala The Voice dobila njezina kolegica Christina Aguilera, dok je za isti posao u prethodnoj sezoni Jennifer Lopez od serijala American Idol dobila 12 milijuna dolara. 

Međutim, kako prenosi Yahoo News, pjevačica je ovu ponudu odbila - ona je navodno producentima, TV mreži Fox, odgovorila kontra-ponudom i zatražila 20 milijuna dolara, što, kako komentira blog PopCrush, predstavlja zahtjev koji se ne može ispuniti i praktično znači "ne".

Umjesto Britney, Cowell sada mora pronaći nova lica koja će ispuniti upražnjena mjesta članova žirija iz prethodne sezone (to su bile Paula Abdul i Nicole Scherzinger) - a Britney navodno razmišlja o unosnoj seriji koncerata u poznatim klubovima u Las Vegasu...

Izvor: popcrush.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na: