Home Vijesti
Beyoncé u Michael Jackson obradi

Beyoncé u Michael Jackson obradi

28.12.2011. 17:45h 0 1

Pojavila se snimka nastupa pjevačice na Michael Jackson tribute koncertu, održanom u listopadu...

Kako smo vam prenijeli ranije, u listopadu je u Cardiffu održan veliki Michael Jackson tribute koncert pod nazivom "Michael Forever", kojem su prisustvovala djeca preminulog pjevača, Blanket, Prince i Paris (odjeveni u kostime u stilu njihovog slavnog oca), kao i Jacksonova majka Katherine.

Pred više od 50.000 ljudi na Millenium Stadionu nastupili su, između ostalh, i Christina Aguilera, Ne-Yo, Cee Lo Green, Leona Lewis, Alexandra Burke, La Toya Jackson, Pixie Lott, kao i Jacksonova braća Marlon, Tito i Jackie koji su s njim bili u bendu Jackson 5.

A sada imate priliku pogledati Beyoncé i njezinu izvedbu pjesme "I Wanna Be Where You Are" - pred ovaj nastup, pjevačica je rekla:

"Sjećam se kada sam prvi put uživo vidjela Michaela Jacksona - odmah sam se zaljubila. Dok sam ga gledala, shvatila sam što želim postati. On me je strašno inspirirao. U stvari, prva stvar koju sam ikada izvela sa svojom grupom Destiny's Child je bila pjesma Mihaelove grupe Jackson 5. To je upravo ova pjesma, i njenom izvedbom na audiciji smo dobili prvi izdavački ugovor. To je bio početak naše budućnosti. Volim te zauvijek, Michael."

Beyoncé u izvedbi pjesme "I Wanna Be Where You Are" možete čuti i vidjeti ovdje.

Izvor: popcrush.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na: