Home Vijesti
Beyoncé: "Spremna sam za novo poglavlje u životu"

Beyoncé: "Spremna sam za novo poglavlje u životu"

05.12.2011. 13:40h 0 1

Pjevačica je dala intervju u kome je pričala o trudnoći, koncertnom DVD-u koji je snimila i planovima za budućnost. 

Beyoncé je dala intervju poznatoj američkoj novinarki Katie Couric u kome je pričala o tome što trenutno radi, a to su promocija koncertnog DVD-a "Live at Roseland" i održavanje trudnoće. Iako nije pričala o datumu porođaja, o čemu se uveliko nagađa, Beyoncé je izjavila kako je osjetila ogromno olakšanje nakon što je svijetu objavila da je trudna na dodjeli MTV nagrada u rujnu. 

Mnoge trudnice imaju potrebu za najčudnijim kombinacijama hrane dok čekaju bebu, ali ne i Beyoncé. Ovom prilikom je otkrila da glasine kako voli kombinirati ljuti sos sa sladoledom nisu istinite. "Bila sam u avionu i stjuard mi je prišao i rekao: "Spremio sam vam ljuti sos, kisele krastavce i banane." Pomislila sam: "To je odvratno", a on mi je rekao kako je pročitao na internetu kako volim jesti sve te stvari."

Za potrebe koncertne snimke "Live at Roseland", Beyoncé je radila i kao montažerka, što je jedna od novih uloga koje je preuzela u svojoj karijeri. Početkom godine prekinula je suradnju sa svojim ocem, koji je dugo godina bio njen menadžer i osnovala tvrtku Parkwood Group, koja će od sada brinuti od njenoj karijeri. 

Intervju sa Beyoncé pogledajte ovde

Izvor: Billboard.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na: