• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 01.20H Music Non Stop
  • Kasnije 06.00H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

Vijesti

Lady Gaga
Vijesti

Američki novinari: zabavljačica godine je Lady Gaga

Objavljeno 21.12.2011. 08:20h
Glasalo je 135 organizacija udruženja Associated Press...

Kako javlja Billboard, nakon ove godine koju je obilježila svojim ekstravagantnim putovanjima po svetu i neumornom borbom za toleranciju, Lady Gagu je udruženje Associated Press proglasilo za "Zabavljačicu godine" (Entertainer of the Year).

U odabiru za dodjelu nagrade glasalo je 135 novinskih organizacija koje su članice ovog poznatog udruženja, a pitanje je bilo - koja osoba je imala najviše utjecaja u svijetu zabave i kulture u prethodnoj godini.

Pjevačica je u svom priopćenju, koje je potpisala kao "Mother Monster", rekla da je "zahvalna i počašćena time što joj je Associated Press dodijelilo ovu prestižnu nagradu", i dodala:

"Izražavam svoju najdublju zahvalnost radio i TV stanicama i novinarima koji su me podržavali prethodnih godina, i koji sada preko mene podržavaju najveću ljubav mog života: moje fanove. Hvala vam što ste vjerovali u 'Born This Way'. Nastavite pomicati granice show businessa."

Kako dodaje Billboard, Lady Gaga je u natjecanju za ovu godišnju nagradu "za dlaku" pobijedila ispred  drugih osoba - samo tri glasa manje je dobio nedavno preminuli osnivač tvrtke Apple, Steve Jobs, a visoko su se kotirali i Taylor Swift, Charlie Sheen, Adele i glumačka postava najnovijeg filma iz "Harry Potter" franšize.

Službeno priopćenje udruženja Associated Press možete pogledati na njihovom sajtu ili, u kraćoj verziji, na AP YouTube kanalu.

Izvor: billboard.com

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Tko je punio novinske naslove u 2011?

Najviše se pisalo o Beyonce, Lady Gagi i Amy Winehouse. 

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: