• Sada Music Non Stop
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

MTVTV / The Ride

Bebe Rexha: The Ride
Bebe Rexha
MTVTV

Bebe Rexha: The Ride

Objavljeno 11.05.2017. 11:50h Izvor slike: MTV Promo
Spremni za još jednu ludu vožnju? Ovog puta za volanom je Bebe Rexha!

Prije nego što je Bebe Rexha dostigla status mega zvijezde i veoma traženog tekstopisca (poznato vam je da je ona autorica hitova “The Monster,” “I Got You” i “Me, Myself & I”), morala je proći trnoviti put pun rada i odricanja. Iza njenog današnjeg uspjeha stoje nebrojeni sati vježbanja pisanja stihova, a koje su kasnije otpjevali Eminem, Selena Gomez i Pitbull.

Počela je od manjih suradnji s izvođačima, prvo je pjevala prateće vokale da bi stigla do snimanja svojih pjesama. Proživljavala je uspone i padove u turbulentnom glazbenom svijetu, a koji su je trenuci najviše oblikovali i definirali njenu karijeru saznajte u novom izdanju The Ride serijala premijerno na MTV kanalu u četvrtak, 11. svibnja u 18:50 ili u repriznim treminima u ponedjeljak i četvrtak u 18:50.

Između ostalog saznat ćete da joj je pravo ime Bleta, što na albanskom jeziku znači bumbar. Osam godina je učila svirati trubu u školskom bendu, a tijekom studija je upoznala basista benda Fall Out Boy, Petea Wentza, koji ju je čuo u svom studiju dok je snimala demo snimke. Taj susret je rezultirao njenim prvim ugovorom s Peteovim eksperimentalnim bendom, Black Cards. Dana kada je dobila poziv da se pridruži grupi Bebe se nalazila na satu talijanskog jezika. “Doslovno sam samo otišla i nikada se nisam vratila na fakultet. Zanimljivo je da sam u tom semestru položila sve predmete osim glazbe,” prisjetila se Bebe.

Od tada je samo nizala uspjehe, a jedan od najvećih joj se dogodio prošle godine kada se našla u ulozi voditeljice MTV EMA dodjele u Rotterdamu. Saznat ćete s koliko je uzbuđenja i emocija proživjela ovaj događaj u specijalnom izdanju emisije Bebe Rexa: The Ride.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

The Ride: Green Day

Kultni američki punk-rock bend Green Day već skoro tri desetljeća ne usporava, a posljednjih par mjeseci bili su posebno dinamični za ovaj trio.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: