• Sada Chill Out Zone
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

MTVTV / Summer Festival Report

Summer Festival Report Vikend - danas od 12:10h
SFR2016
MTVTV

Summer Festival Report Vikend - danas od 12:10h

Objavljeno 17.09.2016. 09:00h Izvor slike: Summer Festival Report Promo
Ovaj vikend posvećujemo emisiji Summer Festival Report s kojom smo posjetili osam regionalnih festivala na kojima je najbolja zabava. Pratite Summer Festival Report Vikend specijal u subotu (17.9:) i nedjelju (18.9.) od 12:10h

Odgovoru na pitanje 'Gdje je najbolja ljetna zabava u regiji' doskočila je MTV emisija „Summer Festival Report“ koja je posjetila čak osam regionalnih festivala u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori.

Već drugu sezonu za redom kroz to festivalsko putovanje vodila nas je Iva Mišović koja je na svoj opušteni i zabavni način porazgovarala s nekim od najaktualnijih zvijezda na svjetskoj i regionalnoj sceni. Ispred njenog mikrofona našle su se DJ zvijezde Lost Frequencies, Fedde Le Grand, Example, Zeds Dead, Umek, kraljica reggae glazbe, legendarna Marcia Griffiths, bend Mando Diao, britanski glazbenik Don Letts, kao i mnoge regionalne zvijezde poput Viktora Savića a.k.a Njeza, Jinxa, Ede Maajke, Bolesne braće, Siddharte, Voodoo Vegas i mnogih, mnogih drugih...

Intervju o očekivanjima prije početka prikazivanja SFR emisije možete pročitati OVDJE,  a dojmove nakon emisije OVDJE.

Foto: MTV Promo

Prvi festival kojeg su Iva i MTV ekipa posjetili na svom putovanju bio je crnogorski Southern Soul Festival ujedno i jedan od najboljih boutique festivala u Europi. Nezaobilazan festival je svakako Exit festival. Zašto ovom festivalu svjetski mediji daju epitete najboljeg i što je to što čini ovaj festival mekom za mlade širom svijeta, saznat ćete u našem specijalu. Osim srpskog Exita, posjećen je i još jedan njihov festival s velikim potencijalom, a to je Šabački letnji festival kojem je upravo MTV ove godine bio organizator. U Sloveniji smo također posjetili dva festivala. Jedan je Pivo in Cvetje u Laškom, a drugi Overjam reggae festival – najveći reggae festival u cijeloj regiji. Nektar FreshWave Festival je najbolji i najveći festival elektronske glazbe u BiH, a tijekom vikenda ćete saznati zašto je upravo ovaj festival našoj Ivi bio najzabavniji. Što se tiče Hrvatske, posjetili smo dva festivala u Istri. Prvi je bio Seasplash, naš najdugovječniji i najopušteniji festival u Puli, a drugi, ujedno i zadnji festival na mapi je bio novi festival, MTV Summerblast u Poreču. 

Ovog vikenda od 12:10 imat ćete priliku pogledati svih osam epizoda , sve intervjue, ankete i dijelove nastupa.

Summer Festival Report Weekend from MTV Adria on Vimeo.

Sponzori svih osam epizoda bili su Renault Capture, Cockta, Honor 7 Lite i Aura kozmetika. 

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Summer Festival Report - Best Of - večeras u 21h

Još jedna ljetnja festivalska sezona je za nama, a zahvaljujući emisiji Summer Festival Report bili ste u prilici osjetiti atmosferu s čak osam velikih festivala iz cijele regije.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: