• Sada Chill Out Zone
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

MTVTV / South Park

South Park - nove epizode
MTVTV

South Park - nove epizode

Objavljeno 19.12.2012. 14:00h
Od nedjelje, 23. prosinca, na MTV-u počinje prikazivanje najnovijih epizoda iz 16. sezone ove popularne animirane serije. 

Eric CartmanKyle BroflovskiStan Marsh i Kenny McCormick ubrajaju se među najpopularnije animirane "vječite dječake" koji žive u gradiću South Park, odakle nas već godinama zabavljaju svojim nesvakidašnjim inteligentnim humorom.

Od nedjelje, 23. prosinca, na MTV-u počinje prikazivanje najnovijih epizode iz 16. sezone ove popularne animirane serije. Na udaru će se naći najrazličitije teme - Cartman će konačno priznati da je debeo, ismijavaće reality zvijezdu "Honey Boo Boo", Butters će doživjeti potpuno nove i neočekivane životne uvide dok će putovati na daleke Havaje s Kennyjem, dječaci će proslaviti Halloween. Družina će se također pozabaviti, na samo njima svojstven način, predsjedničkim izborima u Americi,  i važnim društvenim pitanjima kao što je kažnjavanje sportaša pozitivnih na doping testu.

South Park je američka animirana serija koja se emitira od 1997. godine, a njezini autori suTray Parker i Matt Stone. Serija se bavi doživljajima četvorice dječaka i njihovih poznanika u gradiću South Park u američkoj saveznoj državi Kolorado. Karakteristična je po nadrealizmu, parodiji, satiri i crnom humoru koji kao temu imaju američku kulturu, društvene tabue i razna aktualna društvena i politička zbivanja. Humor i poruke serije često su predmet kritika raznih društvenih grupa. Do sada je snimljeno 16 sezona, što South Park, nakon Simpsonovih, čini drugom najduže emitiranom američkom animiranom serijom.

Od nedjelje, 23. prosinca od 23:30, i reprizno ponedjeljkom u 21:00, srijedom u 23:10 i četvrtkom od 22:40.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

South Park - nova sezona!

Od nedjelje, 22. srpnja, stiže 16. sezona vaše omiljene animirane serije!

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: