• Sada Music Non Stop
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

MTVTV / My Life as Liz

My Life as Liz 2
MTVTV

My Life as Liz 2

Objavljeno 30.06.2011. 12:00h
Liz se seli u New York...

Druga sezona MTV serijala My Life as Liz zatiče glavnu protagonistkinju, Liz Lee, kako iznenada postaje mala ribica u mega-ogromnom ribnjaku.

Liz je morala da prijeći iz poznatog, ograničenog prostora srednje škole Burleson High u Teksasu u Pratt Institute, svjetski poznatu umjetničku školu u samom centru njujorškog Brooklyna. Suočena s izazovima novog i nepoznatog grada, Liz se bori da za sebe stvori život u Velikoj Jabuci + život o kojem je oduvijek maštala. Ali umjesto da se bori sa svojim bivšim nadneprijateljem (a to je Cori Cooper), Liz mora izaći na kraj s uobraženim studentima umjetnosti, teškim životnim situacijama i potpuno bezveznim poslom. Na svu sreću, što se podrške tiče, može se pouzdati u svoju ''štrebersku škvadru'' u Teksasu. Njeni najbolji prijatelji Sully, Troy i Miles su i dalje posvećeni Liz kao i uvijek do sada - a to će tu i tamo dovesti i do nekih nevolja, jer njihovim pokušajima da joj pomognu ponekad nedostaju neke smjernice.

Bryson, u kojeg je Liz zaljubljena, sad živi u Austinu, u saveznoj državi Teksas, a njihova veza će se naglo pokrenuti kada se Bryson iznenada pojavi u New Yorku. Ali kako to često biva s Liz, sve ne ispadne uvijek baš onako kako je ona zamišljala. Na kraju, druga sezona govori o novim počecima, dok Liz redefinira svoje postojeće veze i nastavlja stvarati nove - s New Yorkom, s Marcom, nepredvidivim novim cimerom, i najvažnije, s Louisom, šarmantnim glazbenikom koji joj postaje dobar prijatelj i možda (kada stvari postanu malo napete s Brysonom), i nešto više. Te promjene ne idu uvijek glatko, ali takav je život... kada ste Liz.

Galerija

Komentari

fekica
fekica
20.08.2012 10:38
Steta da nema trece sezone..
Robi LP
Robi LP
20.12.2011 18:32
ja još uvijek ne kužim šta joj je s nosom na ovoj slici..
tina_mador
tina_mador
05.09.2011 11:34
Lizzzzz
IvaHP
IvaHP
16.07.2011 19:08
Obozavam ju :)

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

My Life As Liz vikend

Sportaš? Glazbenik? Navijačica? Gotičar? Pitanje identiteta muči većinu tinejdžera, a za one koji se zbog toga osjećaju odbačeno, ili su pod pritiskom da se uklope, MTV slavi tinejdžerski bunt protiv prilagođavanja u seriji “My Life As Liz“.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: