• Sada Chill Out Zone
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

MTVTV / MTV Takeover

Gibonni otkriva svojih pet omiljenih spotova!
Gibonni
MTVTV

Gibonni otkriva svojih pet omiljenih spotova!

Objavljeno 24.07.2013. 12:00h
Najpopularniji hrvatski kantautor Zlatan Stipišić Gibonni preuzet će MTV na pola sata ovog petka, 26. srpnja u 20 sati, kako bi gledateljima predstavio svojih pet omiljenih spotova uz priču koja se stoji iza njih.

Osim toga, u petak 26. srpnja 10 sati ujutro možete pogledati i specijalno izdanje emisije Top 10@10 i deset Gibonnijevih najvećih hitova.

MTV ekipa se sastala s Gibonnijem pred njegov koncert u Osijeku sredinom prošlog mjeseca i pružila mu priliku da bude glazbeni urednik kanala i izabere pet spotova koji su utjecali na njegovu karijeru i koji za njega imaju neko posebno značenje.

Ranije u toku ovog tjedna Gibonni je objavio ekskluzivni dupli album samo za područje Srbije. Ovo specijalno izdanje sadrži album "20th Century Man" s novim pjesmama na engleskom jeziku i "Live" album, na kojem će se naći 12 dobro poznatih hitova snimljenih na koncertima tokom "Mirakul" i "Toleranca" turneje. Album "Live" sadrži pjesme koje nikada prije nisu bile objavljene na nekom od Gibonnijevih live izdanja, osim dvije, koje su na ovom albumu snimljene u potpuno novom aranžmanu.

Gibonni je trenutno na turneji, na kojoj će nastupiti u više gradova u Hrvatskoj – Varaždin (Špancirfest, 30.8.), Opatija (31.8), Pula (7.9.), Zagreb (12.9.) i Rab (15.9.), a nakon toga će nastupiti pred beogradkom publikom na velikom koncertu 25. listopada, i na kojoj promovira novi album album "20th Century Man" i ujedno predstavlja najznačajnije pjesme iz svoje bogate muzičke karijere koja traje više od 20 godina.

MTV TakeOver: Gibonni, petak, 26. srpnja, u 20 sati

Reprize: subota u 19:40 i nedjelja u 17:00

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

The Prodigy preuzimaju MTV

Kultni britanski sastav The Prodigy preuzeće MTV u petak. 7. rujna, od 18:30 i predstavit će omiljenih deset spotova!

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: