• Sada Chill Out Zone
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

MTVTV / MTV Suspect

MTV Suspect Weekend
MTV Suspect
MTVTV

MTV Suspect Weekend

Objavljeno 18.02.2017. 09:00h Izvor slike: MTV Promo
MTV Suspect, reality koji po uzoru na kultni Catfish, pokušava odgonetnuti dokle idu obmane i laži u odnosima, ovog vikenda na programu je od 12:10 pa sve do 16 sati.

Širom Amerike, ljudi kriju velike tajne od svojih prijatelja i bliskih osoba. Te obmane mogu izazvati veliku štetu njihovom odnosu i svih koji su umiješani.  MTV Suspect za cilj ima tome stati na kraj.

Voditelj je poznato MTV lice, Nev Schulman, domaćin Catfisha, kojem se u pohodu na razotkrivanje prevara pridružila iO Tillett Wright. Njih dvoje u svakoj epizodi, putuju širom Amerike i rade na rasvjetljavanju mračnih tajni.

Nev i iO će proučavati činjenice i tražiti odgovore kako bi saznali što se zapravo događa – od lažnih identiteta, skrivenih ovisnosti, da raznih drugih prevara koje ostavljaju duboke posljedice.

Koliko će imati uspjeha u izvlačenju istine na površinu i je li moguće nastaviti odnos nakon otkrivenih laži i obmana, saznajte u emisiji „MTV Suspect“ kojoj posvećujemo vikend 18. i 19. veljače.

Foto: MTV Promo

MTV Suspect Weekend from MTV Adria on Vimeo.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Suspect Weekend

MTV Suspect, reality koji po uzoru na kultni Catfish, pokušava odgnetnuti dokle idu obmane i laži u odnosima, ovog vikenda na programu je od 12:10 pa sve do 16 sati.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: