Home TV MTV premijera
MTV Premijera: Toni Zen "Nadvor/Poveke od raper"

MTV Premijera: Toni Zen "Nadvor/Poveke od raper"

Makedonski reper Toni Zen spremio je pravo iznenađenje za sve svoje fanove – novi spot koji predstavlja kompilaciju dvije pjesme “Nadvor" i "Poveke od raper". Kako izgleda njegovo novo vizuelno ostvarenje premijerno pogledajte na MTV kanalu u ponedjeljak, 20. veljače, u 20 sati.

Spot za pjesmu "Nadvor/Poveke od raper" snimljen je na različitim lokacijama u Skoplju i u njemu se pojavljuje stotinu statista. Pored djece i manekenki, svoje mjesto u ovom zanimljivom videu našli su i ultimate fighteri, ali i razne životinje, koje se i ne preporučuju ljudima slabog srca – zmije, miševi i druge…

"Svi moji stavovi, misli i osjećaji nalaze se u ove dvije pjesme. Vidjet ćete da sam u jednom trenutku zapalio automobil u spotu. U prenesenom smislu to znači da sam sve rekao i završio. "Nadvor/Poveke od reper" je moja intimna ispovijest i prilično se razlikuje od ono što sam do sada plasirao" – izjavio Toni Zen.

Autor teksta je poznati reper sam, dok glazbu i kompletnu produkciju potpisuje Bertan Aslani. Redatelj spota je Mert Arslan.

MTV Premijera: Toni Zen "Nadvor/Poveke od raper", ponedjeljak, 20. veljače, 20 sati

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
29.05. Pet Onyx
Aquarius, Zagreb
29.05. Pet Zoster
KSET, Zagreb
30.05. Sub Ljetno kino
Vintage Industrial Bar, Zagreb
30.05. Sub Mikri Maus i Bvana
Tvornica kulture, Zagreb