Home TV MTV premijera
MTV Premijera: Toni Zen "Nadvor/Poveke od raper"

MTV Premijera: Toni Zen "Nadvor/Poveke od raper"

Makedonski reper Toni Zen spremio je pravo iznenađenje za sve svoje fanove – novi spot koji predstavlja kompilaciju dvije pjesme “Nadvor" i "Poveke od raper". Kako izgleda njegovo novo vizuelno ostvarenje premijerno pogledajte na MTV kanalu u ponedjeljak, 20. veljače, u 20 sati.

Spot za pjesmu "Nadvor/Poveke od raper" snimljen je na različitim lokacijama u Skoplju i u njemu se pojavljuje stotinu statista. Pored djece i manekenki, svoje mjesto u ovom zanimljivom videu našli su i ultimate fighteri, ali i razne životinje, koje se i ne preporučuju ljudima slabog srca – zmije, miševi i druge…

"Svi moji stavovi, misli i osjećaji nalaze se u ove dvije pjesme. Vidjet ćete da sam u jednom trenutku zapalio automobil u spotu. U prenesenom smislu to znači da sam sve rekao i završio. "Nadvor/Poveke od reper" je moja intimna ispovijest i prilično se razlikuje od ono što sam do sada plasirao" – izjavio Toni Zen.

Autor teksta je poznati reper sam, dok glazbu i kompletnu produkciju potpisuje Bertan Aslani. Redatelj spota je Mert Arslan.

MTV Premijera: Toni Zen "Nadvor/Poveke od raper", ponedjeljak, 20. veljače, 20 sati

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
03.05. Ned The Underground Youth
Klub Močvara, Zagreb
08.05. Pet Silente
Veliki pogon, Tvornica kulture, Zagreb
08.05. Pet Boris Novković
KD Vatroslava Lisinskog
09.05. Sub Silente
Veliki pogon, Tvornica kulture, Zagreb