• Sada Chill Out Zone
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Toni Zen "Nadvor/Poveke od raper"
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: Toni Zen "Nadvor/Poveke od raper"

Objavljeno 17.02.2012. 11:00h
Makedonski reper Toni Zen spremio je pravo iznenađenje za sve svoje fanove – novi spot koji predstavlja kompilaciju dvije pjesme “Nadvor" i "Poveke od raper". Kako izgleda njegovo novo vizuelno ostvarenje premijerno pogledajte na MTV kanalu u ponedjeljak, 20. veljače, u 20 sati.

Spot za pjesmu "Nadvor/Poveke od raper" snimljen je na različitim lokacijama u Skoplju i u njemu se pojavljuje stotinu statista. Pored djece i manekenki, svoje mjesto u ovom zanimljivom videu našli su i ultimate fighteri, ali i razne životinje, koje se i ne preporučuju ljudima slabog srca – zmije, miševi i druge…

"Svi moji stavovi, misli i osjećaji nalaze se u ove dvije pjesme. Vidjet ćete da sam u jednom trenutku zapalio automobil u spotu. U prenesenom smislu to znači da sam sve rekao i završio. "Nadvor/Poveke od reper" je moja intimna ispovijest i prilično se razlikuje od ono što sam do sada plasirao" – izjavio Toni Zen.

Autor teksta je poznati reper sam, dok glazbu i kompletnu produkciju potpisuje Bertan Aslani. Redatelj spota je Mert Arslan.

MTV Premijera: Toni Zen "Nadvor/Poveke od raper", ponedjeljak, 20. veljače, 20 sati

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Ekskluzivna svjetska TV premijera novog spota Taylor Swift

Regionalni MTV ovog utorka u podne donosi svjetsku TV premijeru novog spota mlade i talentirane pjevačice Taylor Swift za stvar „Safe & Sound“, koji će se ekskluzivno emitirati u više od 150 zemalja.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: