Home TV MTV premijera
MTV Premijera: Toni Zen "Nadvor/Poveke od raper"

MTV Premijera: Toni Zen "Nadvor/Poveke od raper"

Makedonski reper Toni Zen spremio je pravo iznenađenje za sve svoje fanove – novi spot koji predstavlja kompilaciju dvije pjesme “Nadvor" i "Poveke od raper". Kako izgleda njegovo novo vizuelno ostvarenje premijerno pogledajte na MTV kanalu u ponedjeljak, 20. veljače, u 20 sati.

Spot za pjesmu "Nadvor/Poveke od raper" snimljen je na različitim lokacijama u Skoplju i u njemu se pojavljuje stotinu statista. Pored djece i manekenki, svoje mjesto u ovom zanimljivom videu našli su i ultimate fighteri, ali i razne životinje, koje se i ne preporučuju ljudima slabog srca – zmije, miševi i druge…

"Svi moji stavovi, misli i osjećaji nalaze se u ove dvije pjesme. Vidjet ćete da sam u jednom trenutku zapalio automobil u spotu. U prenesenom smislu to znači da sam sve rekao i završio. "Nadvor/Poveke od reper" je moja intimna ispovijest i prilično se razlikuje od ono što sam do sada plasirao" – izjavio Toni Zen.

Autor teksta je poznati reper sam, dok glazbu i kompletnu produkciju potpisuje Bertan Aslani. Redatelj spota je Mert Arslan.

MTV Premijera: Toni Zen "Nadvor/Poveke od raper", ponedjeljak, 20. veljače, 20 sati

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
02.07. Čet Triggerfinger
Veliki pogon, Tvornica kulture, Zagreb
02.07. Čet Jens Lekman & The Marshmallov Notebooks
Klub Močvara, Zagreb
05.07. Ned Ignite
Vintage Industrial Bar Inbox, Zagreb
09.07. Čet D.O.A..
Vintage Industrial Bar, Zagreb