• Sada Morning Mix
  • Sljedeće 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Kasnije 08.10H 3 From 1
  • Još kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #607

MTVTV / MTV premijera

MTV Premijera: Frenkie – "Napaćeni Bošnjo"
MTV premijera
MTVTV

MTV Premijera: Frenkie – "Napaćeni Bošnjo"

Objavljeno 23.02.2013. 11:00h Izvor slike: Zijah Jusufović
"Napaćeni Bošnjo" naziv je novog videospota kultnog MC-a ovih prostora, Frenkija, koji MTV u ponedjeljak 25. veljače u 20:00 donosi u svojoj novoj MTV premijeri!

Stvar "Napaćeni Bošnjo" je četvrti singl s uspješnog albuma Troyanac, koji se može pohvaliti i nominacijom za najbolji europski indie album 2012. godine. Video spot je snimljen u Linzu (Austrija) prilikom Frenkijevog koncertnog gostovanja u tom gradu. Kako bi spot vjerodostojno prikazao priču same pjesme, u cjelokupan proces snimanja uključila se i ekipa iz General Directorsa i uz mnogobrojne statiste i RED kameru ostvarila još jednu Frenkijevu priču.

"Mogu reći da je ovo jedan od mojih najzahtjevnijih spotova jer smo imali preko 40 statista! Ekipa koja ga je radila zaista se pokazala profesionalnom i bez obzira na iscrpljujući rad uživali smo u svakom trenutku stvaranja kompletnog spota…",  kaže Frenkie i, kroz smijeh nastavlja o radnji koja prati video spot za pjesmu: "Spot prati našeg napaćenog Bošnju u svom 'skromnom' sedmosobnom stanu i Audiju, a koji na kraju dolazi na naš koncert i napravi 'frku".

MTV premijera, Frenkie: Napaćeni Bošnjo, ponedjeljak, 25. veljače u 20:00 sati

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV premijera: General Woo – "Repchuga"

MTV-jeva premijera donosi u ponedjeljak, 18. veljače u 20 sati novi spot velikana hip hopa ovih prostora General Wooa za njegov aktualan singl "Repchuga".

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: