• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 01.20H Music Non Stop
  • Kasnije 06.00H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

MTVTV / MTV premijera

Cypress Hill feat. Rusko - Roll It, Light It
MTV premijera
MTVTV

Cypress Hill feat. Rusko - Roll It, Light It

Objavljeno 21.02.2012. 14:50h
Ekskluzivna svjetska premijera samo na sajtovima MTV-ja!

Prateći glasine koje već duže vreme kruže internetom o mogućoj suradnji legendarnog hip-hop benda Cypress Hill i dubstep DJ/producent Rusko, su konačno najavili da njihovo zajedničko izdanje izlazi u travnju, pod nazivom "Cypress x Rusko". Na najavljenom EP izdanju koji nam donosi 5 novih pjesama, prepliću se prepoznatljiv zvuk grupe Cypress Hill zajedno s nepogrešivim Ruskovim ritmovima.

MTV vam predstavlja, novi spot za singl "Roll It, Light It" koji najavljuje novi albuma "Cypress x Rusko", ekskluzivno na MTV sajtovima širom svijeta.

U predhodnih 20 godina, koliko postoji sastav Cyperss Hill, objavili su 9 albuma i prodali preko 20 milijuna primjeraka širom svijeta. Svojom glazbom su pomaknuli i redefinirali granice tracicionalnoh Hip-hop zvuka, s prepoznatljivim bas linijama i agresivnim gitarskim rifovima. U svojoj bogatoj karijeri, Cypers Hills su nagrađeni sa 14 platinastih i zlatnih priznanja od strane RIAA i nastupali na festivalima kao što su Lollapalooza, Woodstock, Bonaroo, Rock the Bells. Rušeči glazbene i kulturološke barijere izmedju hip-hopa, alternativen, rock, metal, rege, ska i latino muzike, Cypress Hill su svakako jedan od najznačajnijih muzičkih stvaralaca u predhodnih 20 godina.

Pogledaj video

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV web premijera: Siti Hlapci - "Plamen"

MTV vam u srijedu, 22. veljače, točno u podne donosu premijeru novog spota slovenske reggae grupe Siti Hlapci.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: