Home TV MTV premijera
Cypress Hill feat. Rusko - Roll It, Light It

Cypress Hill feat. Rusko - Roll It, Light It

Ekskluzivna svjetska premijera samo na sajtovima MTV-ja!

Prateći glasine koje već duže vreme kruže internetom o mogućoj suradnji legendarnog hip-hop benda Cypress Hill i dubstep DJ/producent Rusko, su konačno najavili da njihovo zajedničko izdanje izlazi u travnju, pod nazivom "Cypress x Rusko". Na najavljenom EP izdanju koji nam donosi 5 novih pjesama, prepliću se prepoznatljiv zvuk grupe Cypress Hill zajedno s nepogrešivim Ruskovim ritmovima.

MTV vam predstavlja, novi spot za singl "Roll It, Light It" koji najavljuje novi albuma "Cypress x Rusko", ekskluzivno na MTV sajtovima širom svijeta.

U predhodnih 20 godina, koliko postoji sastav Cyperss Hill, objavili su 9 albuma i prodali preko 20 milijuna primjeraka širom svijeta. Svojom glazbom su pomaknuli i redefinirali granice tracicionalnoh Hip-hop zvuka, s prepoznatljivim bas linijama i agresivnim gitarskim rifovima. U svojoj bogatoj karijeri, Cypers Hills su nagrađeni sa 14 platinastih i zlatnih priznanja od strane RIAA i nastupali na festivalima kao što su Lollapalooza, Woodstock, Bonaroo, Rock the Bells. Rušeči glazbene i kulturološke barijere izmedju hip-hopa, alternativen, rock, metal, rege, ska i latino muzike, Cypress Hill su svakako jedan od najznačajnijih muzičkih stvaralaca u predhodnih 20 godina.

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
03.05. Ned The Underground Youth
Klub Močvara, Zagreb
08.05. Pet Silente
Veliki pogon, Tvornica kulture, Zagreb
08.05. Pet Boris Novković
KD Vatroslava Lisinskog
09.05. Sub Silente
Veliki pogon, Tvornica kulture, Zagreb