Home TV MTV premijera
Cypress Hill feat. Rusko - Roll It, Light It

Cypress Hill feat. Rusko - Roll It, Light It

Ekskluzivna svjetska premijera samo na sajtovima MTV-ja!

Prateći glasine koje već duže vreme kruže internetom o mogućoj suradnji legendarnog hip-hop benda Cypress Hill i dubstep DJ/producent Rusko, su konačno najavili da njihovo zajedničko izdanje izlazi u travnju, pod nazivom "Cypress x Rusko". Na najavljenom EP izdanju koji nam donosi 5 novih pjesama, prepliću se prepoznatljiv zvuk grupe Cypress Hill zajedno s nepogrešivim Ruskovim ritmovima.

MTV vam predstavlja, novi spot za singl "Roll It, Light It" koji najavljuje novi albuma "Cypress x Rusko", ekskluzivno na MTV sajtovima širom svijeta.

U predhodnih 20 godina, koliko postoji sastav Cyperss Hill, objavili su 9 albuma i prodali preko 20 milijuna primjeraka širom svijeta. Svojom glazbom su pomaknuli i redefinirali granice tracicionalnoh Hip-hop zvuka, s prepoznatljivim bas linijama i agresivnim gitarskim rifovima. U svojoj bogatoj karijeri, Cypers Hills su nagrađeni sa 14 platinastih i zlatnih priznanja od strane RIAA i nastupali na festivalima kao što su Lollapalooza, Woodstock, Bonaroo, Rock the Bells. Rušeči glazbene i kulturološke barijere izmedju hip-hopa, alternativen, rock, metal, rege, ska i latino muzike, Cypress Hill su svakako jedan od najznačajnijih muzičkih stvaralaca u predhodnih 20 godina.

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
  • 22:40h Are You The One (R) #Reunion
  • «23:30h Beavis & Butthead #912
MTV na:
Kalendar »Kalendar
24.04. Čet Električni orgazam
Vintage Industrial Bar, Zagreb
25.04. Pet DJ Bocca Sofistifunk
Klub Quasimodo, Split
26.04. Sub Atheist Rap
Klub Quasimodo, Split
26.04. Sub Disciplin A Kitschme, And The Kid Disciplin A Kitschme, And The Kid
Tvornica kulture