• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 01.20H Music Non Stop
  • Kasnije 06.00H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

MTVTV / MTV Express

MTV Express: Kinoklub
MTVTV

MTV Express: Kinoklub

Objavljeno 03.05.2011. 12:25h Izvor slike: Branko Banjac

srijeda, 4. svibnja od 20:00 0 1

Od srijede, 4. svibnja, od 20:00 pogledajte novo izdanje emisije MTV Express.

Ovoga puta MTV Express je ugostio popularnu zagrebačku grupu Kinoklub, koji će gledateljima MTV-a prirediti mini akustični koncert. Ovaj muzički četverac  je u Maksimirskom parku otpjevao svoje tri pjesme u aranžmanu u kojem ih do sada niste čuli.

Priča o KinoKlubu je, zapravo, priča o uspjehu na domaćoj glazbenoj sceni koji je išao brzo i isključivo zahvaljujući talentu. Njihov prvi video “Za nju” postao je megahit na webu, isključivo zbog svoje kvalitetea, a singlovi koji su uslijedili – “Vrati se u Zagreb” i “Nije bed, imamo 20 minuta pješke” – potvrdili su da album prvijenac “Ajmo klinci” može mnogo više ponuditi od jednog hita. Pitak i radiofoničan, a opet punk zvuk, za godinu dana učinio ih je miljenicima publike i medija i osigurao mnoštvo svirki u regiji, kao i nominaciju za naboljeg novog izvođača na diskografskoj nagradi “Porin”.

MTV Express – Kinoklub
Srijeda, 4. svibnja, u 20:
00

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV Express: Siddharta

Siddharta je odradila svirku u centru Ljubljane i nastao je još jedan odličan MTV Express. Pogledajte u srijedu, 20. travnja u 20:00, na MTV-ju i na našim sajtovima.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: