• Sada Music Non Stop
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

MTVTV / Faking It

Faking It se vraća na MTV kanal
Faking It
MTVTV

Faking It se vraća na MTV kanal

Objavljeno 09.03.2017. 15:45h Izvor slike: MTV/Promo
Sjećate li se Amy i Karme iz serije Faking It? Dvije prijateljice se ponovo vraćaju na TV ekrane i od 13. ožujka, radnim danima u 08:20 i 16:30 pratite od prve epizode njihove dogodovštine.

Kako to obično biva u srednjoj školi, malo je stvari koje dvije najbolje prijateljice ne bi napravile kako bi se uklopile i postale popularne. Nakon nebrojeno puno neuspjelih pokušaja da budu primjećene od strane vršnjaka, Karma i Amy odlaze na kućnu zabavu ne sluteći da će se upravo te noći sve promijeniti i da će konačno steći toliku priželjkivanu pažnju. Ali - iz potpuno pogrešnog razloga.

Naime, domaćin tuluma je greškom pomislio da su njih dvije u vezi i, kao prvi gay par u školi, automatski bivaju lansirane u status slavnih. Ponesene ovom igrom i novostečenom slavom, njih dvije pristaju na ovu igru, odlučne da uživaju u čarima popularnosti. Međutim, dodatne nevolje nastaju kada Karma privuče pažnju svoje simpatije Liama, a Amy postane svjesna da možda stvarno gaji romantične osjećaje prema svojoj prijateljici.

Faking It
Ponedjeljak - petak @ 08:20 i @ 16:30

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Faking It 3

Nove epizode i nove avanture serije Faking It bacit će drugačije svjetlo na prijateljstva i kako komplicirana i krhka mogu biti.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: