• Sada Extreme Cribs #113
  • Sljedeće 10.00H Top 10@10
  • Kasnije 11.00H Jukebox
  • Još kasnije 12.00H 3 From 1

MTVTV / Death Valley

Death Valley
Death Valley
MTVTV

Death Valley

Objavljeno 24.01.2012. 10:00h
Death Valley je crna komedija u kojoj pratimo grupu hrabrih policajaca - i kamermana koji njih prate u stopu - u neustrašivom pohodu na vampire, vukodlake i zombije koji su se misteriozno pojavili na ulicama kalifornijske doline San Fernando.

Gledajte zastrašujuće, ali i komične obrte novoosnovane "Oružane Jedinice za Ne-mrtve" (OJN), odjela unutar policije Los Angelesa posebno obučenog za borbu protiv najezde monstruma u San Fernando Valley dolini - od 5. veljače, svake nedjelje od 20:10.

Death Valley vam prikazuje okrutne i hrabre muškarce i žene u borbi na najtežem zadatku u Americi: borbi protiv monstruma.

Balansirajući između crnog humora i horrora, ova serija je stvorena od hladnokrvnih i spektakularnih borbi i komedije koja se temelji na živopisnim likovima, a prati policajce koji su odlučni da "počiste" ulice od paranormalnih sila. Svaki pojedinačni slučaj zombija, vampira i vukodlaka dokumentira neustrašiva ekipa kamermana koja prati oružanu jedinicu, i koja ubrzo otkriva da je problem s čudovištima mnogo dublji nego što je itko mogao i zamisliti.

Prepuna podteksta o današnjem životu u ovom ludom svijetu, Death Valley je u osnovi jedna zabavna i uzbudljiva utrka, prepuna opakih ubojstava, sumanute jurnjave i neobičnih stvorenja. Zombiji su odvratni, zli i brutalni, vampiri su opasni, pametni i moćni, a vukodlaci su poludjele zvijeri. Od hapšenja prostitutki koje prodaju seks za krv, do prometnih gužvi izazvanih ne-mrtvima, svaki poziv dispečeru vodi vas na mjesto na kojem nikada do sada niste bili: točno u krvavo srce Death Valleya.

Galerija

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: