• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 01.20H Music Non Stop
  • Kasnije 06.00H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

MTVTV / Death Valley

Death Valley - petkom od 21:50
Death Valley
MTVTV

Death Valley - petkom od 21:50

Objavljeno 08.04.2015. 08:30h
Borba sa zombijima nikada nije bila ovako uzbudljiva!

Kako izgleda kada grupa hrabrih policajaca i kamermana, koji ih prate u stopu, krenu u neustrašiv pohod na vampire, vukodlake i zombije koji su se misteriozno pojavili na ulicama San Fernando Valleya u Kaliforniji, možete saznati u MTV-evoj horor komediji Death Valley!

Balansirajući između crnog humora i horora, ova serija je stvorena od hladnokrvnih konflikata i komediji zasnovanoj na živopisnim likovima, dok prati policajce, pripadnike novoosnovane Oružane Jedinice za Ne-mrtve (OJN), koji su odlučni da očuvaju ulice od prisustva paranormalnih sila i monstruma.

Svaki pojedinačni slučaj zombija, vampira i vukodlaka dokumentira neustrašiva ekipa kamermana koja je pripojena jedinici i oni ubrzo otkrivaju da je problem s čudovištima ukorijenjen mnogo dublje nego što je itko i mogao zamisliti.

Prepuna podteksta o današnjem životu u ovom ludom svijetu, Death Valley je u osnovi zabavna i uzbudljiva utrka, prepuna jurnjave, opakih ubojstava i neobičnih stvorenja. Zombiji su odvratni, zli i brutalni, vampiri su opasni, pametni i moćni, a vukodlaci su poludjele zvijeri. Od hapšenja prostitutki koje prodaju seks za krv, do saobraćajnih gužvi izazvanih ne-mrtvima, svaki poziv dispečeru vas vodi na mjesto na kojem nikada dosad niste bili: ravno  u krvavo srce Death Valleya.

Budite hrabri i pratite ovu horor seriju od petka, 10. travnja, od 21:50 samo na MTV-u!

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Death Valley

Death Valley je crna komedija u kojoj pratimo grupu hrabrih policajaca - i kamermana koji njih prate u stopu - u neustrašivom pohodu na vampire, vukodlake i zombije koji su se misteriozno pojavili na ulicama kalifornijske doline San Fernando.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: