Home TV
Death Valley - petkom od 21:50

Death Valley - petkom od 21:50

Borba sa zombijima nikada nije bila ovako uzbudljiva!

Kako izgleda kada grupa hrabrih policajaca i kamermana, koji ih prate u stopu, krenu u neustrašiv pohod na vampire, vukodlake i zombije koji su se misteriozno pojavili na ulicama San Fernando Valleya u Kaliforniji, možete saznati u MTV-evoj horor komediji Death Valley!

Balansirajući između crnog humora i horora, ova serija je stvorena od hladnokrvnih konflikata i komediji zasnovanoj na živopisnim likovima, dok prati policajce, pripadnike novoosnovane Oružane Jedinice za Ne-mrtve (OJN), koji su odlučni da očuvaju ulice od prisustva paranormalnih sila i monstruma.

Svaki pojedinačni slučaj zombija, vampira i vukodlaka dokumentira neustrašiva ekipa kamermana koja je pripojena jedinici i oni ubrzo otkrivaju da je problem s čudovištima ukorijenjen mnogo dublje nego što je itko i mogao zamisliti.

Prepuna podteksta o današnjem životu u ovom ludom svijetu, Death Valley je u osnovi zabavna i uzbudljiva utrka, prepuna jurnjave, opakih ubojstava i neobičnih stvorenja. Zombiji su odvratni, zli i brutalni, vampiri su opasni, pametni i moćni, a vukodlaci su poludjele zvijeri. Od hapšenja prostitutki koje prodaju seks za krv, do saobraćajnih gužvi izazvanih ne-mrtvima, svaki poziv dispečeru vas vodi na mjesto na kojem nikada dosad niste bili: ravno  u krvavo srce Death Valleya.

Budite hrabri i pratite ovu horor seriju od petka, 10. travnja, od 21:50 samo na MTV-u!

Vezano
 • Death Valley

  Death Valley Death Valley

  24.01.2012. 10:00h

  Death Valley je crna komedija u kojoj pratimo grupu hrabrih policajaca - i kamermana koji njih prate u stopu - u neustrašivom pohodu na vampire, vukodlake i zombije koji su se misteriozno pojavili na ulicama kalifornijske doline San Fernando.

 • Još 3 dana do serije "Death Valley" na MTV-u!!!

  Vijesti Još 3 dana do serije "Death Valley" na MTV-u!!!

  02.02.2012. 19:00h

  Death Valley je crna komedija u kojoj pratimo grupu hrabrih policajaca - i kamermana koji njih prate u stopu - u neustrašivom pohodu na vampire, vukodlake i zombije koji su se misteriozno pojavili na ulicama kalifornijske doline San Fernando.

 • Sutra stiže Death Valley!

  Vijesti Sutra stiže Death Valley!

  04.02.2012. 19:00h

  Sada je sve gotovo, i prekasno je za povlačenje. Invazija vampira, vukodlaka i zombija koji su se misteriozno pojavili na ulicama kalifornijske doline San Fernando je u toku. A vi ste sljedeći... I nemojte kasnije reći da vas nismo upozorili.

 • Čuveni "Vrisak" kao serija na MTV-ju!

  Čuveni "Vrisak" kao serija na MTV-ju!

  13.04.2015. 15:00h

  Netko bi rekao da se ne može horor pretvoriti u TV seriju jer su oni brzi i s gotovom pričom, ali...

Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
25.05. Pon The Real McKenzies
Vintage Industrial Bar, Zagreb
29.05. Pet Onyx
Aquarius, Zagreb
29.05. Pet Zoster
KSET, Zagreb
02.06. Uto Thurston Moore Band
Klub Močvara, Zagreb