Home TV
Death Valley

Death Valley

Death Valley je crna komedija u kojoj pratimo grupu hrabrih policajaca - i kamermana koji njih prate u stopu - u neustrašivom pohodu na vampire, vukodlake i zombije koji su se misteriozno pojavili na ulicama kalifornijske doline San Fernando.

Gledajte zastrašujuće, ali i komične obrte novoosnovane "Oružane Jedinice za Ne-mrtve" (OJN), odjela unutar policije Los Angelesa posebno obučenog za borbu protiv najezde monstruma u San Fernando Valley dolini - od 5. veljače, svake nedjelje od 20:10.

Death Valley vam prikazuje okrutne i hrabre muškarce i žene u borbi na najtežem zadatku u Americi: borbi protiv monstruma.

Balansirajući između crnog humora i horrora, ova serija je stvorena od hladnokrvnih i spektakularnih borbi i komedije koja se temelji na živopisnim likovima, a prati policajce koji su odlučni da "počiste" ulice od paranormalnih sila. Svaki pojedinačni slučaj zombija, vampira i vukodlaka dokumentira neustrašiva ekipa kamermana koja prati oružanu jedinicu, i koja ubrzo otkriva da je problem s čudovištima mnogo dublji nego što je itko mogao i zamisliti.

Prepuna podteksta o današnjem životu u ovom ludom svijetu, Death Valley je u osnovi jedna zabavna i uzbudljiva utrka, prepuna opakih ubojstava, sumanute jurnjave i neobičnih stvorenja. Zombiji su odvratni, zli i brutalni, vampiri su opasni, pametni i moćni, a vukodlaci su poludjele zvijeri. Od hapšenja prostitutki koje prodaju seks za krv, do prometnih gužvi izazvanih ne-mrtvima, svaki poziv dispečeru vodi vas na mjesto na kojem nikada do sada niste bili: točno u krvavo srce Death Valleya.

Vezano
  • Sutra stiže Death Valley!

    Sutra stiže Death Valley!

    04.02.2012. 19:00h

    Sada je sve gotovo, i prekasno je za povlačenje. Invazija vampira, vukodlaka i zombija koji su se misteriozno pojavili na ulicama kalifornijske doline San Fernando je u toku. A vi ste sljedeći... I nemojte kasnije reći da vas nismo upozorili.

Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
02.04. Čet Ludwine Kronike #3: Golden Grass i Hypnos + Alaska
Vintage Industrial Bar, Zagreb
10.04. Pet High5
Veliki pogon, Tvornica kulture, Zagreb
11.04. Sub Boa
Tvornica kulture, Zagreb
14.04. Uto Iconoclast, Franz Kafka Ensemble
Klub Močvara, Zagreb