Home TV
Death Valley - petkom od 21:50

Death Valley - petkom od 21:50

Borba sa zombijima nikada nije bila ovako uzbudljiva!

Kako izgleda kada grupa hrabrih policajaca i kamermana, koji ih prate u stopu, krenu u neustrašiv pohod na vampire, vukodlake i zombije koji su se misteriozno pojavili na ulicama San Fernando Valleya u Kaliforniji, možete saznati u MTV-evoj horor komediji Death Valley!

Balansirajući između crnog humora i horora, ova serija je stvorena od hladnokrvnih konflikata i komediji zasnovanoj na živopisnim likovima, dok prati policajce, pripadnike novoosnovane Oružane Jedinice za Ne-mrtve (OJN), koji su odlučni da očuvaju ulice od prisustva paranormalnih sila i monstruma.

Svaki pojedinačni slučaj zombija, vampira i vukodlaka dokumentira neustrašiva ekipa kamermana koja je pripojena jedinici i oni ubrzo otkrivaju da je problem s čudovištima ukorijenjen mnogo dublje nego što je itko i mogao zamisliti.

Prepuna podteksta o današnjem životu u ovom ludom svijetu, Death Valley je u osnovi zabavna i uzbudljiva utrka, prepuna jurnjave, opakih ubojstava i neobičnih stvorenja. Zombiji su odvratni, zli i brutalni, vampiri su opasni, pametni i moćni, a vukodlaci su poludjele zvijeri. Od hapšenja prostitutki koje prodaju seks za krv, do saobraćajnih gužvi izazvanih ne-mrtvima, svaki poziv dispečeru vas vodi na mjesto na kojem nikada dosad niste bili: ravno  u krvavo srce Death Valleya.

Budite hrabri i pratite ovu horor seriju od petka, 10. travnja, od 21:50 samo na MTV-u!

Vezano
 • Death Valley

  Death Valley Death Valley

  24.01.2012. 10:00h

  Death Valley je crna komedija u kojoj pratimo grupu hrabrih policajaca - i kamermana koji njih prate u stopu - u neustrašivom pohodu na vampire, vukodlake i zombije koji su se misteriozno pojavili na ulicama kalifornijske doline San Fernando.

 • Još 3 dana do serije "Death Valley" na MTV-u!!!

  Vijesti Još 3 dana do serije "Death Valley" na MTV-u!!!

  02.02.2012. 19:00h

  Death Valley je crna komedija u kojoj pratimo grupu hrabrih policajaca - i kamermana koji njih prate u stopu - u neustrašivom pohodu na vampire, vukodlake i zombije koji su se misteriozno pojavili na ulicama kalifornijske doline San Fernando.

 • Sutra stiže Death Valley!

  Vijesti Sutra stiže Death Valley!

  04.02.2012. 19:00h

  Sada je sve gotovo, i prekasno je za povlačenje. Invazija vampira, vukodlaka i zombija koji su se misteriozno pojavili na ulicama kalifornijske doline San Fernando je u toku. A vi ste sljedeći... I nemojte kasnije reći da vas nismo upozorili.

 • Čuveni "Vrisak" kao serija na MTV-ju!

  Čuveni "Vrisak" kao serija na MTV-ju!

  13.04.2015. 15:00h

  Netko bi rekao da se ne može horor pretvoriti u TV seriju jer su oni brzi i s gotovom pričom, ali...

Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
07.05. Čet General Woo
Vintage Industrial Bar, Zagreb
08.05. Pet Silente
Veliki pogon, Tvornica kulture, Zagreb
08.05. Pet Boris Novković
KD Vatroslava Lisinskog
08.05. Pet Diskobajagi
Klub Quasimodo, Split