• Sada Morning Mix
  • Sljedeće 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Kasnije 08.10H 3 From 1
  • Još kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #607

MTVTV / BrothersGreen

Brothers Green: EATS! 2
Brothers Green: EATS
MTVTV

Brothers Green: EATS! 2

Objavljeno 28.06.2016. 14:10h Izvor slike: MTV Promo
MTV kulinarski show, Brothers Green: EATS! , vraća se na male ekrane s potpuno novim receptima, ludim savjetima i supercool gostima.

U novoj sezoni, koju na MTV kanalu možete gledati nedjeljom od 19:50, braća Mike i Josh Greenfield putovat će po egzotičnim gradovima širom planete u kojima će pronalaziti inspiraciju za svoja preukusna i otkačena jela, a društvo će im praviti brojne poznate face – glazbenici Alessia Cara, Austin Mahone i bend DNCE na čelu sa Joeom Jonasom, bloger Michelle Phan i reper Lil Dicky.

Model April Rose bit će stalni dio ekipe i s braćom Greenfield će komentirati svaku epizodu iz njihovog stana u Brooklynu.

Foto: MTV Promo

U svakom gradu kojeg posjete, Josh i Mike će steći nove prijatelje s kojima će se uputiti na kulinarsku avanturu.

Bilo da spremaju doručak na zadnjem sjedištu oldtimera, freestylaju na plažama u Brazilu ili dijele savjete studentima kako život u domu učiniti slađim i ljepšim, u svakoj epizodi vas očekuju savršen spoj ukusa i odlične glazbe, putovanja, hrane i humora. Upravo onakav spoj kakav očekujete na MTV kanalu.

Foto: MTV Promo

P: nedjelja, 3.7. @ 1950

R: ponedjeljak @ 2100 i petak @ 2200

Brothers Green: Eats! 2 from MTV Adria on Vimeo.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Brothers Green: EATS!

Upoznajte braću Josha i Mikea Greenfielda, koji zajedno čine ubitačni kulinarski duo Brothers Green. Dinamičan tandem pun bratske ljubavi dolazi iz predgrađa Brookyina ravno na MTV sa svojim kulinarskim showom "Brothers Green: EATS!".

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: