• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 01.20H Music Non Stop
  • Kasnije 06.00H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

MTVTV / Behind The Music

Behind The Music - Mary J. Blige
Behind The Music
MTVTV

Behind The Music - Mary J. Blige

Objavljeno 12.09.2012. 15:00h
U petak, 14. rujna u 20:10, u emisiji Behind The Music nastupit će Mary Jane Blige, američka r&b/hip-hop pjevačica, autorica tekstova i producentica, koja će pričati o svojoj blistavoj karijeri, ali i višegodišnjoj borbi s alkoholizmom.

Kako je izgledao uspon Mary J. Blige do slave i opstajanje na vrhu, osim nje će pričati njezin muž Kendu Isaacs, sestra LaTonya Blige Dacosta i velikani glazbene industrije i dugogodišnji prijatelji Diddy, Nas, Jimmy Jam i Terry Lewis.

„Ja sam živi primjer da za svaku osobu kojoj se dešavaju loše i tragične stvari u životu postoji izlaz. Najbolja stvar koju mi netko može napraviti je izazvati me da izazovem samu sebe“, osvrnula se Mary na svoju borbu s alkoholizmom, koju je dobila zahvaljujući podršci muža. „Prestala sam piti i to je bilo pitanje moći volje. Bilo je jako teško, ali Isaac mi toliko znači da mu nisam htjela biti teret, jer on ne zaslužuje takvu ženu. Zato sam preuzela odgovornost na sebe i sredila sam se što sam više mogla. Ali bilo je jako teško.“

Mary je rođena 11. siječnja 1971. u Bronxu, New York, kao dijete oca jazz glazbenika i majke školske nastavnice. Od svojih ranih godina bila je okružena glazbom. Međutim ušavši u tinejdžerske godine, nakon teškog djetinjstva, počinje eksperimentirati s drogama i alkoholom i na kraju odustaje od srednje škole. Iza sebe ima deset studijskih albuma, a njezin miks hip-hop beata, gheto prizvuka, soul vokala i glamurozna sofisticiranost pomogla su da nastane ono sto je danas poznato kao "gheto fabulous". Ova  "Kraljica hip-hop soula" kako je mnogi nazivaju, imala je buran život i sve se to preslikalo u njene pjesme.

Behind the Music – Mary J Blige, petak, 14. rujna, u 20:10

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Behind The Music – Enrique Iglesias

Zavirite u život jedne od najvećih Latino zvijezda u emisiji "Behind the Music", ovog petka u 20:00.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: