• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 01.20H Music Non Stop
  • Kasnije 06.00H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

MTVband2012

MTV Band 2012
MTVband2012

MTV Band 2012 Powered By Ray Ban - više od 240 izvođača u prilici života!

Objavljeno 28.03.2012. 11:45h
Nekoliko dana uoči kraja prijava za MTV Band 2012 powered by Ray Ban s ponosom možemo istaknuti više od 240 prijavljenih izvođača iz šest država - što naš natječaj čini najuspješnijim međunarodnim natjecanjem bendova održanim u regiji zadnjih dvadesetak godina.

Do kraja roka prijava na natječaj MTV Band 2012 ostalo je još 4 dana, a sve što bendovi trebaju napraviti je na MTV e-mail adresu (mtvband2012@mtv.com.hr) poslati samo link na SoundCloud stranicu grupe i ime osobe za kontakt.

Na toj stranici bi trebale biti pjesme dotičnog izvođača ili benda (pri čemu broj pjesama nije ograničen), fotografija i kratke informacije o grupi ili izvođaču. U preostale dane očekujemo da će brojka prijavljenih preći 260 prijava.

Glasanje za izvođače traje do 15. travnja nakon čega će biti proglašen službeni redoslijed.

Tri izvođača s najvećim brojem glasova žirija i publike nastupit će u petak, 18. svibnja na koncertu u poznatom zagrebačkom klubu Jabuka. Pobjednik večeri osvojit će pritom snimanje spota u produkciji MTV-a!

MTV Band 2012 powered by Ray Ban pokazao je da regionalna glazbena scena ima jako puno kvalitetnih glazbenika pred kojima je svjetla budućnost. Drago nam je, također, da su naš natječaj prepoznali i neki bendovi koji već imaju objavljena službena izdanja i prilično puno koncerata na svom kontu. Smisao zajedničke akcije Ray Bana i MTV-ja nije bio samo izabrati pobjednika nego opipati puls kulturne i subkulturne scene mnogih gradova naše regije, istaknuti talentirane umjetnike i predstaviti ih javnosti i brojnim festivalima te im time pomoći u izgradnji karijere. 

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVband2012

MTV Band 2012 - treća tjedna lista

Nakon tri tjedna glasanja objavljujemo novu tjednu TOP20 listu dosad prijavljenih bendova...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: