Home MTVband2012
MTV Band 2012 Powered By Ray Ban - više od 240 izvođača u prilici života!

MTV Band 2012 Powered By Ray Ban - više od 240 izvođača u prilici života!

28.03.2012. 11:45h 0 1

Nekoliko dana uoči kraja prijava za MTV Band 2012 powered by Ray Ban s ponosom možemo istaknuti više od 240 prijavljenih izvođača iz šest država - što naš natječaj čini najuspješnijim međunarodnim natjecanjem bendova održanim u regiji zadnjih dvadesetak godina.

Do kraja roka prijava na natječaj MTV Band 2012 ostalo je još 4 dana, a sve što bendovi trebaju napraviti je na MTV e-mail adresu (mtvband2012@mtv.com.hr) poslati samo link na SoundCloud stranicu grupe i ime osobe za kontakt.

Na toj stranici bi trebale biti pjesme dotičnog izvođača ili benda (pri čemu broj pjesama nije ograničen), fotografija i kratke informacije o grupi ili izvođaču. U preostale dane očekujemo da će brojka prijavljenih preći 260 prijava.

Glasanje za izvođače traje do 15. travnja nakon čega će biti proglašen službeni redoslijed.

Tri izvođača s najvećim brojem glasova žirija i publike nastupit će u petak, 18. svibnja na koncertu u poznatom zagrebačkom klubu Jabuka. Pobjednik večeri osvojit će pritom snimanje spota u produkciji MTV-a!

MTV Band 2012 powered by Ray Ban pokazao je da regionalna glazbena scena ima jako puno kvalitetnih glazbenika pred kojima je svjetla budućnost. Drago nam je, također, da su naš natječaj prepoznali i neki bendovi koji već imaju objavljena službena izdanja i prilično puno koncerata na svom kontu. Smisao zajedničke akcije Ray Bana i MTV-ja nije bio samo izabrati pobjednika nego opipati puls kulturne i subkulturne scene mnogih gradova naše regije, istaknuti talentirane umjetnike i predstaviti ih javnosti i brojnim festivalima te im time pomoći u izgradnji karijere. 

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
05.07. Ned Ignite
Vintage Industrial Bar Inbox, Zagreb
09.07. Čet D.O.A..
Vintage Industrial Bar, Zagreb
13.07. Pon The Exploited
Vintage Industrial Bar, Zagreb
13.07. Pon Zagreb Calling: Billy Idol/Psihomodo Pop/Partibrejkers
ŠRC Šalata, Zagreb