Home Downloads
MTV Download: Dogma - "Error. Spam"

MTV Download: Dogma - "Error. Spam"

07.11.2012. 10:30h 0 7

Grupa Dogma je danas, u srijedu 7. studenog objavila novi studijski album 'Error.Spam'

Nakon odličnog uspjeha sa prvim singlom 'Ja zelim biti to što jesam' (spot je pogledan na YouTubeu preko 20.000 puta), grupa Dogma je danas, u srijedu 7. studenog objavila novi studijski album 'Error.Spam' i poklonila ga svima putem besplatnog downloada.

Album, kojeg medijski podrzava Soundset – nacionalna radijska mreža, može se besplatno downloadati sa stranica MTV-a od danas do kraja 11. mjeseca.

Riječ je o četvrtom studijskom albumu pulske grupe Dogma na čijem snimanju se momcima iz benda pridružio i Nenad Sinkauz, član grupe East Rodeo. Album je sniman u pulskom studiju Partyzan, snimatelj je bio Ivo Lorencin, a za odličan producentski posao zasluzni su sami clanovi grupe Dogma. Mix je raden u ljubljanskom studiju Metro dok je mastering povjeren britanskom majstoru masteringa Streaky Geeju i njegovom Streaky Mastering Studiju (Depeche Mode, Groove Armadu, Mobyja, Kasabian, Fatboy Slima, Moloko, Death in Vegas…).

Na albumu 'Error.Spam' gostuju i mnogobrojni gosti (Ivan Arnold,  Branko Sterpin, Jasmina Makota, Tatjana Giorgi i djecji zbor 'Carobna frula', Nataša Petric-Tasha, Davor Milovan-Bili, Ana Markanjevic i Deni Mofrdin-Icon.), te Saša Antic iz grupe TBF koji gostuje u pjesmi 'Trudiš se da budeš' koja je ujedno i drugi singl sa novog albuma. Album će službeno biti promoviran u subotu 10.11. u Multimedijalnom centru Luka u Puli.

Singl 'Trudiš se da budeš' svoju će radijsku premijeru doživjeti danas u srijedu 7. 11.  u programu Soundset  - nacionalne radijske mreze, a od sutra je i na programu svih ostalih radio postaja širom Hrvatske koje prate aktualna zbivanja na domacoj pop/rock sceni.

Kako grupa Dogma zvuci uživo možete se uvjeriti gledajući emisiju Garaža koja je na programu HTV-a u srijedu 24. studenog u 19:15, te na velikom Božićnom koncertu u sklopu manifestacije Rock in Portarata u centru Pule.

Popis pjesama sa albuma 'Error.Spam'

  1. Sam
  2. Trudiš se da budeš
  3. Pusti pusti sve
  4. Ja zelim biti to što jesam
  5. Dok te gledam
  6. Walls
  7. Sve je odjednom jasno
  8. Ti sebe znaš najbolje
  9. Trenutak spoznaje
  10. I nakon svega

Click to download

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
25.10. Sub S.A.R.S.
Velika dvorana Doma sportova, Zagreb
25.10. Sub Psylicious
Klub Attack, Zagreb
25.10. Sub Whateverest: Anto Anto, Independent, DJ NICE
Tvornica kulture, Zagreb
26.10. Ned 10. Vip Zagreb jazz festival: Bill Frisell Quartet
KD Vatroslav Lisinski