Home Downloads
MTV download albuma dvojca Who See

MTV download albuma dvojca Who See

14.03.2012. 09:00h 0 2

MTV i hip hop dvojac Who See vam poklanju album "Krš i Drača".

Napravite mjesta u vašem mp3 playeru, jer na MTV.COM.HR od četvrtka stiže još jedan album koji možete besplatno skineti.

Who See Klapa postoji od 2000. godine, dolaze iz Crne Gore, a čine je Mario Đorđević Noyz i Dejan Dedović Dedduh. Prvi singl "Boka, Boka" pojavio se na kompilaciji "Ulice" – "Bassivity" (2003). Album prvijenac pod imenom "Sviranje kupcu", koji je sniman  u studiju Casablanca u Beogradu, izdala je 2007. godine izdavačka kuća "Prohibicija".

Na albumu su gostovali Ajs Nigrutin, Timbe, Wikluh Sky, Škabo, Dadi, Labia, Rhino, Kojot (Eyesburn) i Uce (scratch).Singlom "Kad se sjetim" iz 2009. godine najavljen je album "Krš i Drača". Na albumu su stvari snimljene s Rambo Amadeusom, Wikluh Sky-om, Puraševićem, Rhinom, Labiom i Marijom Božović.Singl "Koji sam ja meni kralj" s ovog albuma objavljen je na kompilaciji "Balkan Zoo" 2010.godine.

"Na albumu smo intezivno radili dvije godine, pisali smo tekstove, pravili bitove, selili opremu iz grada u grad ili s mora na planinu, snimali... Imali smo odličan tim suradnika na ovom albumu,ali i inspiraciju- Boka je uradila svoje, sve emocije, boje, jezik, navike i mirisi eksplodirali su ovim albumom."

Nakon koncerta u Podgorici koji je zakazan za 6. travanja, Who See duo očekuje niz gostovanja širom regije, između ostalog u Splitu, Zagrebu, Sarajevu, Beogradu i Ljubljani, a kako su tekstovi za sljedeći album spremni, bend polako priprema i nove beatove.

Do tada uživajte uz ritmove s albuma "Krš i Drača" benda Who See!

Click to download

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
23.10. Čet Grant Hart & Band
Klub Močvara. Zagreb
25.10. Sub S.A.R.S.
Velika dvorana Doma sportova, Zagreb
25.10. Sub Psylicious
Klub Attack, Zagreb
25.10. Sub Whateverest: Anto Anto, Independent, DJ NICE
Tvornica kulture, Zagreb