Home Downloads
MTV download albuma dvojca Who See

MTV download albuma dvojca Who See

14.03.2012. 09:00h 0 2

MTV i hip hop dvojac Who See vam poklanju album "Krš i Drača".

Napravite mjesta u vašem mp3 playeru, jer na MTV.COM.HR od četvrtka stiže još jedan album koji možete besplatno skineti.

Who See Klapa postoji od 2000. godine, dolaze iz Crne Gore, a čine je Mario Đorđević Noyz i Dejan Dedović Dedduh. Prvi singl "Boka, Boka" pojavio se na kompilaciji "Ulice" – "Bassivity" (2003). Album prvijenac pod imenom "Sviranje kupcu", koji je sniman  u studiju Casablanca u Beogradu, izdala je 2007. godine izdavačka kuća "Prohibicija".

Na albumu su gostovali Ajs Nigrutin, Timbe, Wikluh Sky, Škabo, Dadi, Labia, Rhino, Kojot (Eyesburn) i Uce (scratch).Singlom "Kad se sjetim" iz 2009. godine najavljen je album "Krš i Drača". Na albumu su stvari snimljene s Rambo Amadeusom, Wikluh Sky-om, Puraševićem, Rhinom, Labiom i Marijom Božović.Singl "Koji sam ja meni kralj" s ovog albuma objavljen je na kompilaciji "Balkan Zoo" 2010.godine.

"Na albumu smo intezivno radili dvije godine, pisali smo tekstove, pravili bitove, selili opremu iz grada u grad ili s mora na planinu, snimali... Imali smo odličan tim suradnika na ovom albumu,ali i inspiraciju- Boka je uradila svoje, sve emocije, boje, jezik, navike i mirisi eksplodirali su ovim albumom."

Nakon koncerta u Podgorici koji je zakazan za 6. travanja, Who See duo očekuje niz gostovanja širom regije, između ostalog u Splitu, Zagrebu, Sarajevu, Beogradu i Ljubljani, a kako su tekstovi za sljedeći album spremni, bend polako priprema i nove beatove.

Do tada uživajte uz ritmove s albuma "Krš i Drača" benda Who See!

Click to download

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
29.07. Uto MTV Party with Frx
Culture Club Revelin, Dubrovnik
01.08. Pet Joss Stone
Arena, Pula
01.08. Pet The National
Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik
01.08. Pet Bačvice Beach festival
Plaža Bačvice, Split